Connect with us

Cluj

Alergare caritabilă pe dealul de la Bobâlna, unde a fost răscoala din 1437. Va fi și o cursă cu obstacole

Publicat



revolution race 2022.jpg

Revolution Race va avea loc pe dată de 18 și 19 lunie 2022 și este un eveniment sportiv în aer liber care pune în valoare natură, istoria și tradițiile rurale. Organizat pe Dealul Răscoalei de la Bobâlna din 1437, administrat de comunele Bobâlna și Cornești, din Județul Cluj, organizat de Asociația Club Sportiv Înflorești” în parteneriat cu Asociația Go4Fun.

În 2022 în cadrul Revolution Race, pe lângă cursele specifice de maraton, semi, cros și cursa populară am integrat și o cursa cu obstacole, ce va provoca participanții să își depășească limitele și să își pună aptitudinile fizice și mentale la încercare.

”Cu ajutorul vostru, 10% din taxa de înscriere va susține proiectul MagicEDU, al Asociației Magic, prin care 200 de copii vor primi o bursă în valoare de 6000 lei pentru că după chimioterapie să meargă înapoi la școală.

Noi alergăm pentru sănătate și voie bună, precum și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Bărbat cu AVC în stare gravă, dus de la Cluj-Napoca la Suceava cu elicopterul SMURD. E o premieră

Publicat

Un pacient în vârstă de 47 de ani, care a suferit un accident vascular cerebral (AVC) ischemic acut, a fost transferat, sâmbătă, cu un elicopter SMURD, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj la Spitalul Clinic Judeţean…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. A furat o bancă de lemn în Vinerea Mare în Cluj-Napoca. ”Avem și noi nevoie de ea”

Publicat

Reprezentanții Cabinetului Veterinar Calvaria din Cluj-Napoca au postat un film video de pe o cameră de supravghere în care este surprins un bărbat care fură o bancă de lemn în Vinerea Mare din fața cabinetului.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Cămașa de Paști, cusută pe ascuns. Tradiții și obiceiuri de Sărbători în satele clujene

Publicat

Nu era sărbătoare însemnată în decursul anului la care fetele să nu îmbrace cămăși noi, cusute de ele în șezătoare sau acasă, pe furiș, departe de ochii celorlalte.

Astfel, pe toată durata postului,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Mii de clujeni au luat lumină în noaptea de Înviere și au cântat ”Hristos a Înviat!”. Cei mai mulți, la Catedrală

Publicat

Mii de credicioși ortodocși au luat lumină în noaptea de Înviere la Catedrala Mitropolitană, dar și de la bisericile de cartier din Cluj-Napoca și au cântat ”Hristos a Înviat”, celebrând Învierea Mântuitorului Isus…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe