Connect with us

Alba

Alertă alimentară: Kaufland retrage două produse din cauza prezenței unei bacterii. Dacă le-ați cumpărat, trebuie returnate

Published

on



Alertă alimentară: Kaufland retrage două produse alimentare din cauza unei bacterii. Dacă le-ați cumpărat, trebuie returnate rapid. 

Un sortiment de creveţi gătiţi şi unul de somon, furnizate de aceeași firmă şi vândute în magazinele Kaufland, sunt rechemate de la consumatori din cauza prezenţei bacteriei Listeria monocytogenes.

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), a fost decisă rechemarea a două produse.

În prima situație este vorba…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Când începe pelerinajul de Sfânta Parascheva. Sute de mii de credincioși, așteptați la eveniment. Tradiții și credințe populare

Published

on

Când începe pelerinajul de Sfânta Parascheva. Arhiepiscopia Iașilor a anunțat programul evenimentului din acest an. Manifestările sunt organizate timp de opt zile. Sunt așteptați să participe aproape 500.000 de credincioși.

Anul acesta vor fi aduse la Iași, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, pe lângă moaștele sfintei, și moaștele Sfântului Mare Mucenic şi Tămăduitor Pantelimon.

Pelerinajul la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei prilejuit de Hramul Sfânta Parascheva va începe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Un bărbat de 70 de ani din Aiud, tâlhărit într-un local din oraș. Ce i-a furat agresorul

Published

on

Un vârstnic de 70 de ani a fost tâlhărit într-un bar din Aiud. Agresorul este un bărbat de 30 de ani care a fost reținut de poliție, câteva zile mai târziu. 

Tâlhăria a avut loc în data de 26 septembrie, iar agresorul a fost reținut de poliție, în data de 1 octombrie 2024. Cazul a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 2 octombrie. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 octombrie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Când va avea loc prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din acest an. Sunt invitați opt candidați la Cotroceni

Published

on

Prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din acest an va fi organizată în luna noiembrie. Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Digi24 au invitat la o dezbatere electorală opt candidați pentru a răspunde la întrebările românilor, înainte de primul tur al scrutinului pentru Cotroceni, programat pe 24 noiembrie. 

Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Elena Lasconi, George Simion, Kelemen Hunor, Ludovic Orban și Cristian Diaconescu sunt invitați pe 18 noiembrie, de la ora 20:00, în studioul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Florin Vlad din Alba Iulia vrea să arate că are cel mai puternic braț stâng în skandenberg, la Sibiu. Va participa la Cupa Lupilor

Published

on

Florin Vlad din Alba Iulia merge la Sibiu pentru a arăta că are cel mai puternic braț stâng din România, la skandenberg. Acesta își va încleșta brațul Florin Rada, la competiția sportivă, Cupa Lupilor, ediția a IV-a. 

Cei doi vor concura la categoria grea. Florin Vlad are 35 de ani și 112 kilograme, iar Florin Rada 47 de ani și 117 kilograme. 

Evenimentul sportiv va loc la Shopping City Sibiu, în data de 12 octombrie 2024. Concurentul din Alba Iulia va participa din partea clubului ACS Clubul Lupilor Sibiu….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement