Connect with us

Eveniment

Alertă în Sibiu: O cutie suspectă, abandonată în spatele unui bloc

Publicat


fotografie cu caracter ilustrativ

Polițiștii din Sibiu sunt în alertă marți după ce prin apel 112 a fost anunțată prezența unei cutii de carton abandonate în spatele unui bloc.

Potrivit IPJ Sibiu, în urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezența unei cutii din carton abandonate în spatele unui bloc de pe strada Siretului din municipiul Sibiu, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea izolării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației.

Pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere din cadrul ISU Sibiu și un echipaj SAJ.

La fața locului a fost solicitată prezența specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Știre in curs de actualizare


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Carbochim Cluj-Napoca aniversează 75 de ani de la înființare. Investiții, 7 milioane de euro. Producția, mai mare cu 20%

Publicat

SC Carbochim S.A. Cluj-napoca, cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, aniversează la începutul lunii mai 75 de ani de la înființare, perioadă în care a funcționat fără întrerupere.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani

Publicat

Maria Ciortea, un medic pediatru din Ocna Mureș cu o carieră îndelungată, a împlinit marți venerabila vârstă de 100 de ani. Cu această ocazie, aceasta a primit din partea reprezentanților administrației locale o plachetă și suma de 1.000 de lei. 

„Ciortea Maria Christina a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani!

Medic pediatru cu o carieră îndelungată este cunoscută la Ocna Mureș ca doamna doctor care era mereu pe o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Atenție, ȘOFERI! De miercuri se dau în folosință noi SEMAFOARE în cartierul Gheorgheni

Publicat

Primăria Cluj anunță că începând de miercuri, 24.04.2024, vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele locații:

– strada Constantin Brâncuși – zona nr. 202 (intersecție cu strada…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Publicat

3 milioane de euro au fost alocați, marți, sectorului cultural neguvernamental. Este cea mai mate alocare din istoria Clujului pentru acest sector, a anunțat primarul Emil Boc.

Festivalul Internațional de Film…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe