Connect with us

Eveniment

Alertă în Sibiu: Un urs a fost văzut în zona Calea Cisnădiei

Publicat


Un urs a fost văzut, marți dimineață, în zona Calea Cisnădiei din Sibiu. Autoritățile sunt în alertă.

Potrivit Jandarmeriei Sibiu „în jurul orei 04.00, a fost sesizată prezența unui urs în zona Calea Cisnădiei.”

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu s-a deplasat imediat la locul indicat, pentru asigurarea măsurilor de protecție.

De asemenea, au fost informați reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu, iar la fața locului s-a constituit echipa de intervenție. Animalul nu a fost găsit.

„În urma verificărilor și acțiunilor desfășurate de forțele de ordine, respectiv folosirea semnalelor acustice și luminoase, ursul nu a fost găsit în aria extinsă de căutare. De asemenea, în această situație, au fost informați și reprezentanții Primăriilor Cisnădie și Șelimbăr”, a anunțat Jandarmeria.

Autoritățile le reamintesc cetățenilor ca atunci când sesizează prezența unui urs să nu se apropie de acesta și să apeleze imediat numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

(sursa: Mediafax)


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Investiții în infrastructura școlară, la Meteș. O clădire a Școlii Gimnaziale va fi reabilită și extinsă. Licitație, în SEAP

Publicat

Investiții în infrastructura școlară, la Meteș. Un corp de clădire al Școlii Gimnaziale din comuna Meteș urmează să fie reabilitat și extins printr-o investiție de peste 950.000 de lei.

Primăria Meteș a lansat, pe 20 februarie, în SEAP, o licitație pentru reabilitarea moderată a Școlii Generale Meteș – corp II (grădinița). 

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 958.745,05 lei, fără TVA. Proiectul este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Sport a la Cluj: Simona Rus (Păucă) (fostă gimnastă, antrenor CSM Cluj): Fără investiții nu poți face PERFORMANȚĂ

Publicat

Nadia Comăneci, Ecaterina Szabo, Andreea Răducanu, Emilia Eberle, Simona Păucă… Sunt doar câteva nume care au dus gimnastica românească pe treptele cele mai înalte ale podiumului. Nume care au răsunat în marile săli de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 2.200 de posturi de medici, asistenți medicali și personal auxiliar, deblocate de Guvern. Anunțul premierului Marcel Ciolacu

Publicat

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat deblocarea a 2.200 de posturi în domeniul sanitar şi asistenţă socială. Acesta a menționat joi, la începutul ședinței de Guvern, că Executivul continuă să aducă soluţii pentru reducerea deficitului de personal medical din spitale.

„În primul rând, continuăm să venim cu soluţii pentru a reduce deficitul de personal medical din spitalele din subordinea autorităţilor locale. În urma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bikini Race și Slide and Freeze, ultimele concursuri ale sezonului la Păltiniș Arena. Când vor avea loc

Publicat

Două evenimente extraordinare marchează finalul sezonului de iarnă: Bikini Race și Slide and Freeze.

Aceste evenimente aduc o combinație captivantă de distracție și competiție pentru toți iubitorii sporturilor de iarnă și nu numai.

Bikini Race – 3 Martie 2024, ora 14:00

Pentru a sărbători Ziua Femeii într-un mod unic și plin de energie, Păltiniș Arena găzduiește a 9-a ediție a concursului Bikini Race.

Evenimentul se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe