Connect with us

Eveniment

Alertă în Târgu Mureș: Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit cu echipamente electrice

Publicat


pompieri incendiu bun e1662197664754.jpg

Un incendiu a izbucnit, duminică la amiază, în municipiul Târgu Mureș. Pompierii intervin pentru localizarea și stingerea incendiului, care a cuprins un ansamblu de depozite.

Potrivit ISU Mureș, forte și mijloace din cadrul ISU Mureș intervin, duminică, în municipiul Târgu Mureș, pe strada Mureșului, în urma producerii unui incendiu la un ansamblu de depozite.

Din primele informații în interior se află depozitate echipamente electrice, autoturisme și un depozit de îngrășăminte.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 1000 de metri pătrați.

”În aceste momente se acționează pentru localizarea focarelor concomitent cu evacuarea materialelor depozitate”, au…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Lansare de carte la Cluj. „Inelul cu smarald”, de Olivia Mândruțiu-Rusu, un joc de-a realul și imaginarul. Când și unde are loc

Publicat

Muzeul de Artă va găzdui, în data de 23 martie 2023, de la ora 17, lansarea volumului „Inelul cu smarald” a scriitoarei Olivia Mândruțiu-Rusu.

„Vor lua cuvântul: Lucian Nastasă-Kovács, managerul Muzeului de Artă Cluj-Napoca; Mircea Petean, directorul Editurii Limes din Cluj-Napoca; Constantina Raveca Buleu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, filiala Cluj și Ovidiu Pecican, profesor la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Cu această ocazie, vor fi expuse lucrările de pictură realizate de doamna Olivia Mândruțiu-Rusu.”, se arată în descrierea evenimentului.

Conform acesteia, „Inelul cu smarald” (2023)…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Lider tineret Partida Romilor Pro Europa Cluj, despre discriminarea rasială: „E datoria noastră să condamnăm retorica toxică”

Publicat

De Ziua internațională pentru Eliminarea Discriminării Rasiale, președintele organizației de tineret a Partidei Romilor Pro Europa Cluj, Dragoș Roșianu, a împărtășit câteva gânduri privind repercusiunile rasismului și a discriminării persoanelor de etnie romă.

„Rasismul și discriminarea rasială sunt mult prea des factori care determină într-un fel sau altul comunitatea romă să se comporte într-un mod în care populația majoritară să îi declare persoane de Risc Din nou și din nou, rasismul și discriminarea sunt, de asemenea, motivul de bază pentru care romii nu pot căuta sau nu pot fi în siguranță. Este datoria noastră să denunțăm și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze

Publicat

Marți, 28 martie 2023, la sediul Ambasadei Republicii Franceze din București, ambasadoarea Republicii Franceze în România, E.S. Laurence Auer, îi va oferi lui Tompa Gábor , directorul Teatrului Maghiar de Stat Cluj și președinte al Uniunii Teatrelor din Europa, titlul de Cavaler al Ordinului Artelor și Literelor (Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres).

„Titulatura de Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres îi va fi acordată cunoscutului regizor pentru „aportul adus culturii franceze de-a lungul carierei”, se menționează în scrisoarea oficială transmisă de Ministrul Culturii din Franța, doamna Rima Abdul-Malak. „Prin activitatea…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Un nor de resturi s-a format după ce o navă NASA a lovit intenționat un asteroid

Publicat

Un asteroid a format un nor de resturi după ce anul trecut a fost lovit intenționat de o navă spațială NASA. Norul este studiat de cercetători care, astfel, încearcă să afle din ce este format asteroidul.

Telescoapele din întreaga lume au fost în alertă în septembrie 2022 atunci când o navă spațială a NASA s-a prăbușit intenționat pe un asteroid. Inginerii au încercat să schimbe viteza și traiectoria corpului ceresc, studiind o metodă prin care o rocă spațială periculoasă, aflată pe un curs de coliziune cu Pământul, ar putea fi deviată. A fost pentru prima dată când omenirea și-a propus să schimbe mișcarea unui obiect ceresc, iar…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe