Connect with us

Alba

Alexandru Sinea, DSP Alba: Campania de vaccinare va începe în județ cel mai probabil săptămâna viitoare. Centrele sunt pregătite

Publicat



Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a transmis duminică că centrele de vaccinare din faza 1, organizate la nivelul spitalelor din județ, sunt pregătite să demareze campania de vaccinare. Potrivit acestuia, cel mai probabil campania va începe în Alba săptămâna viitoare. 

„Suntem pregătiți pentru a pune în practică planul de vaccinare.

La nivelul județului Alba, toate centrele de vaccinare din faza I, respectiv cele organizate la nivelul spitalelor din județ, sunt pregătite sa demareze campania de vaccinare. Au fost recepționate echipamentele necesare raportării și înregistrării persoanelor, au fost asigurate circuitele funcționale și celelalte materiale necesare, precum și resursa umană care va asigura procesul de vaccinare.

Vezi AICI:  Document: Prospectul vaccinului Pfizer – Biontech. Contraindicații și reacții adverse

Așteptăm sosirea vaccinurilor și demararea la nivelul județului Alba a campaniei de vaccinare, care cel mai probabil va începe săptămâna viitoare. Spitalele sunt pregătite iar organizarea a fost realizată în mod exemplar.

Chiar dacă procesul de vaccinare a întregii populații va dura, perioadă în care trebuie să rămânem vigilenți și precauți în ce privește lupta cu virusul, ne aflăm în fața unui prim pas în drumul spre revenirea la normalitate”, a transmis Alexandru Sinea.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Liceele tehnologice cu profil agricol vor putea beneficia de investiții finanțate de Ministerul Agriculturii. Care sunt criteriile

Publicat

Liceele tehnologice cu profil agricol vor putea beneficia de investiții finanțate de Ministerul Agriculturii. Guvernul a aprobat în ședința de joi, 4 iulie, metodologia privind susţinerea financiară, de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a liceelor tehnologice cu profil preponderent agricol.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

BNR a redus dobânda de referință, pentru prima oară în ultimul an și jumătate. A scăzut și rata pentru facilitatea de creditare

Publicat

BNR a redus dobânda de referință, pentru prima oară în ultimul an și jumătate. Dobânda de politică monetară a fost redusă la nivelul de 6,75% pe an, de la 7% pe an, începând cu data de 8 iulie 2024, informează banca centrală.

Au fost menținute nivelurile actuale ale ratelor rezervelor...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluare Națională 2024: Număr record de contestații înregistrate în județul Alba. Când vor fi publicate rezultatele finale

Publicat

Evaluare Națională 2024: Număr record de contestații înregistrate în județul Alba. Elevii nemulțumiți de rezultate au avut opțiunea de a contesta notele, în perioada 3-4 iulie.

Din acestea, 210 au fost la Română, 204 la Matematică și câte una la limba maternă maghiară, respectiv limba maternă germană.

Comparativ, în 2023, erau...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tururi ghidate gratuite în Cetatea Alba Carolina, oferite de Centrul de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Tururi ghidate gratuite în Cetatea Alba Carolina. Începând de vineri, 5 iulie și până pe 30 august, turiștii interesați pot beneficia de tururi ghidate gratuite – un nou serviciu oferit de personalul specializat al Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia. 

  • vineri, ora 18:00
  • sâmbătă și duminică, ora 11:00

Durata unui tur ghidat este de circa 55 de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate