Connect with us

Eveniment

Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, reabilitat şi dotat cu ajutorul fondurilor nerambursabile

Publicat


sursa foto: Facebook / Consiliul Judetean Hunedoara

Clădirea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva va fi reabilitată şi dotată cu echipamente şi aparatură medicală, în cadrul unui proiect în valoare de 15,4 milioane de lei câştigat de Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

În cadrul acestui proiect vor fi executate lucrări de reabilitare – tâmplărie, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, instalaţii de încălzire, lucrări de extindere a activităţii policlinicii şi vor fi achizişionate echipamente şi aparatură medicală.

Proiectul se alătură altor investiţii derulate de CJ Hunedoara la spitalul judeţean, cum ar fi cele de reparaţii capitale, extinderea blocului operator sau a unităţii de primiri urgenţe.

„Felicit echipa Consiliului Judeţean Hunedoara care se ocupă de atragerea fondurilor nerambursabile, pentru că şi-a demonstrat încă o dată profesionalismul. Mă bucur că reuşim să obţinem fonduri pentru investiţiile în sănătate, acest domeniu fiind pentru noi o prioritate.

Astfel, pe lângă proiectul de reparaţii capitale care se apropie de final, extinderea UPU, noua secţie de Radiologie, clădirea care va deservi secţia Spitalizare de zi, extinderea de la Blocul Operator, iată că atragem o sumă importantă, peste 15,4 milioane de lei, pentru reabilitarea clădirii şi achiziţia de echipamente şi aparatură medicală”, a declarat vineri preşedintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

El a dat asigurări că administraţia judeţeană va continua să aibă în atenţie şi să investească în îmbunătăţirea serviciilor medicale la unităţile sanitare aflate în administrarea CJ Hunedoara.

Anual, la policlinica SJU Deva se prezintă peste 100 de mii de pacienţi care solicită consultaţii în 28 de specialităţi medicale. Agerpres

sursa foto: Facebook / Consiliul Judetean Hunedoara


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Doi tineri din Alba, cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic, în timp ce se aflau la volan. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Doi tineri din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic, în timp ce se aflau la volan. Sunt suspectați că erau sub influența unor substanțe interzise.

Potrivit IPJ Alba, unul dintre cei doi tineri a fost oprit de polițiștii Ocna Mureș, miercuri, 21 februarie, în jurul orei 13.00.

Tânărul de 22 de ani, din Ocna Mureș, conducea un autoturism, pe strada Poet Andrei Mureșanu din oraș.

În urma testării…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Parlamentarii nu vor mai putea intra pe TikTok de pe rețeaua de internet a Camerei Deputaților. Motivul

Publicat

Parlamentarii nu vor mai putea intra pe TikTok de pe rețeaua de internet a Camerei Deputaților. Decizia vine după un atac cibernetic de acum trei săptămâni, când hackerii au obținut mai multe documente private ale aleșilor.

Atunci a fost furată inclusiv cartea de identitate a premierului Marcel Ciolacu.

Printre măsurile impuse ca urmare a acelei breșe de securitate, pe lângă interzicerea accesului la TikTok, se numără și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

4 martie 2024: „E vremea să ne întâlnim”, spectacol de divertisment cu Vasile Muraru, la Centrul Cultural Cugir

Publicat

Spectacolul de divertisment „ E vremea să ne întâlnim” va avea loc, luni, 4 martie 2024 la Centrul Cultural Cugir.

Evenimentul va începe de la ora 18.00, iar accesul se va face pe bază de bilet, care are un preț de 30 de lei.

Distribuție

  • Vasile Muraru
  • Valentina Fătu
  • Daniela Tănase

„O primăvară frumoasă se începe cu zâmbete și voie bună, alături de artiști ai teatrului de revistă din București.

Vă invităm la o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat Raul Chiriac, PNL: Ceea ce este rațional nu se măsoară în decibeli

Publicat

Raul Chiriac - PNL

În contextul în care opoziția strigă mai tare decât oricine, având senzația că dreptatea aparține celui care o măsoară în decibeli, liniștea dezbaterii despre comasare ar trebui să provină din forța argumentelor.

Dacă suntem sinceri cu noi și înțelegem realitatea socială pe care am experimentat-o de-a lungul anilor, observăm cu ușurință faptul că după aderarea României la spațiul comun european, în 2007, nu am generat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe