Connect with us

Alba

Amendă de 10.000 de lei pentru primarii, parlamentarii și ceilalți demnitari care nu-și actualizează CV-urile. Lege la Senat

Published

on



Demnitarii români vor fi obligați să-și publice și să-și actualizeze CV-ul pe site-urile oficiale ale instituțiilor de stat în care activează. În caz contrar, aceștia ar putea risca amendă de 10.000 de lei.

Prevederile se regăsesc într-un proiect de lege depus la Senat. Acesta are drept scop ”creșterea transparenței și responsabilității demnitarilor” și ”acces liber cetățenilor la informații relevante despre cei care dețin funcții publice”, potrivit actului normativ.

”Cetățenii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Joi, 17 octombrie: Consultații gratuite pentru depistarea cancerului de sân, la Ambulatoriul din Alba Iulia

Published

on

Luna de conștientizare cu privire la cancerul de sân, celebrată în fiecare an în luna octombrie, aduce în atenție cancerul mamar, patologie care poate să apară la femeile de orice vârstă, chiar dacă nu au niciun factor de risc. Cu această ocazie, autoritățile din Alba derulează campania de promovare a sănătății cu tema „Importanța depistării precoce a cancerului de sân”. 

Astfel, Direcția de Sănătate Publică Alba, în parteneriat cu Consiliul Județean Alba și Spitalul Județean de Urgență…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

11-13 octombrie: Concurs dedicat tinerilor, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Reducerea Dezastrelor. Condiții și premii

Published

on

11-13 octombrie: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează un concurs dedicat tinerilor, cu ocazia Zilei Internaționale pentru Reducerea Dezastrelor. Pe lângă informațiile utile pe care tinerii le pot acumula, aceștia pot câștiga un rucsac de urgență cu un conținut minimal necesar supraviețuirii în caz de dezastre.

Concursul, intitulat  „Reducem riscurile, ajutăm comunitatea”, a fost lansat vineri, 11 octombrie, la ora 08:00 și va dura până în data de 13 octombrie 2024, ora…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Echipa Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia și Școlii Gimnaziale Micești, pe primul loc la Cupa de fotbal “Nicolae Stanciu”

Published

on

Echipa Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia și Școlii Gimnaziale Micești s-a clasat pe primul loc la Cupa de fotbal ”Nicolae Stanciu”, faza zonală. Elevii s-au calificat la etapa județeană, unde vor întâlni opt echipe.

”Liceul cu Program Sportiv împreună cu Școala Gimnazială Micești au participat la Cupa “Nicolae Stanciu” – Fotbal (nivel gimnazial). Au ocupat locul 1 și dreptul de a participa la următoarea etapă unde s-au calificat cele mai bune 8 echipe din judet.

Au trecut pe rând de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vremea până în 11 noiembrie. Temperaturile scad, ploi puține în unele zone ale țării. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Published

on

Vremea până în 11 noiembrie. Temperaturile din următoarea perioadă vor fi apropiate de cele specifice sezonului. Însă cantitățile de precipitații vor fi deficitare în sud și vest.

Maximele vor varia între 14 și 20 de grade Celsius. După 4 noiembrie, acestea scad la valori sub 10 grade. Minimele vor fi, în general, negative.

Perioade cu ploi sunt anunțate după 24 octombrie, vor fi perioade cu ploi, în centru, nord, est și vest.

Vezi și Vremea de weekend în Alba, 11-13 octombrie: temperaturi în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading