Connect with us

Alba

Amenzi de peste 13.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba. Câți șoferi au fost verificați în trafic, în 24 de ore

Publicat



Amenzi de peste 13.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Aceștia au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru prevenirea incidentelor în județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 368 de verificări de persoane și 256 de verificări de autovehicule, potrivit IPJ Alba.

Au fost constatate 101 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice. Au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sute de persoane și autovehicule controlate de polițiștii și jandarmii din Alba. Amenzi în valoare de 49.305 lei

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au aplicat amenzi în valoare de 49.305 de lei, în cadrul unor acțiuni desfălurate pe drumurile din județ.

Potrivit IPJ Alba, luni, 16 septembrie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 433 de persoane și au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânăr din Blaj, reținut de polițiști după ce a fost prins băut la volan. Ce pățești dacă refuzi proba de sânge

Publicat

Un tânăr din Blaj a fost reținut de polițiști după ce a fost prins băut la volan. Acesta s-a opus recoltării de sânge, pentru a i se stabili alcoolemia. 

”La data de 15 septembrie 2024, în jurul orei 15.00, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe raza municipiului, au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un tânăr de 24 de ani, din Blaj.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident la Vinerea: O persoană posibil încarcerată

Publicat

Accident la Vinerea: O persoană posibil încarcerată. 

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și prim ajutor medical la un accident rutier produs luni, în jurul orei 13:00.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, din informațiile preliminare ar fi vorba despre un autoturism implicat, posibil o persoană încarcerată.

La fața locului au fost trimise o autoutilitară de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ cu medic.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea în România, în săptămâna 16- 22 septembrie 2024. Regiunile care vor fi afectate de Ciclonul Boris

Publicat

Vremea în România în săptămâna 16- 22 septembrie 2024: Cel puțin în primele două zile ale săptămânii, ciclonul Boris va continua să se manifeste în regiunea țării noastre, chiar dacă este în deplasare spre vest de noi și în disipare.

Potrivit prognozemeteo.ro, ploile își vor mai face apariția prin multe zone, iar cele mai afectate regiuni vor fi, din păcate, tot estul țării, mai ales Moldova și Dobrogea

YouTube videoYouTube video

Vremea în România, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate