Connect with us

Eveniment

Amenzi de peste 200.000 lei, aplicate de poliţiştii rutieri din judeţul Sibiu, la sfârşitul săptămânii trecute

Publicat



Arhivă foto

În ultimele trei zile ale săptămânii trecute, polițiștii din Sibiu au dat 660 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 200.000 lei.

Multe dintre acestea fiind aplicate unor şoferi care consumaseră alcool sau nu aveau dreptul de a conduce autovehicule, potrivit informaţiilor furnizate luni de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

„În perioada 22 – 24 septembrie a.c., poliţiştii rutieri au constatat 13 infracţiuni la regimul circulaţiei, au reţinut 41 de permise de conducere, au retras 48 de certificate de înmatriculare şi au aplicat 660 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 202.000 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

În judeţul Sibiu s-au produs 345 accidente de circulaţie soldate cu victime, în primele opt luni ale acestui an, ceea ce înseamnă cu 15 accidente de acest fel mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, potrivit unei analize date publicităţii de IPJ Sibiu, în urmă cu o săptămână.

Potrivit acestei analize, au decedat 24 de persoane în accidente rutiere, pe drumurile din judeţul Sibiu, în primele opt luni din 2023, cifră care este mai mare decât cea din aceeaşi perioadă a anului 2022. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

2 mai 2024: Ziua Naţională a Tineretului în România

Publicat

2 mai 2024: Ziua Naţională a Tineretului. În fiecare an, în România, un oraș este desemnat capitală a tineretului. 

Aniversarea acestei zile se realizează prin textul Legii nr. 425/2004.

Proiectul legislativ privind decretarea marcării acestei zile a fost iniţiat în 2004, de 15 deputaţi din formaţiunile politice parlamentare.

Respinsă de Senat, la 1 aprilie 2004, propunerea legislativă a fost adoptată de plenul Camerei Deputaţilor, for decizional, la 5 octombrie 2004.

Legea nr. 425 privind instituirea Zilei naţionale a tineretului a fost adoptată la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Deschise în a doua zi de Paște: Cinema City, proiectul itinerant MINA Pop-Up, magazinele din Iulius Mall Cluj. PROGRAMUL complet

Publicat

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea împreună. Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Mall Cluj are un orar…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Joia Mare, Joia Neagră sau Joia Patimilor, zi extrem de importantă pentru creştinii ortodocşi. Cine este Joimărița

Publicat

Joia Mare, Joia Neagră sau Joia Patimilor, zi extrem de importantă pentru creştinii ortodocşi. Cine este Joimărița.

De asemenea, în această zi, Iisus a spălat picioarele ucenicilor săi pentru a exemplifica umilința și slujirea reciprocă.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

În tradiția ortodoxă, Joia Mare, Joia Neagră sau Joia Patimilor este ziua în care credincioșii țin Sfânta Liturghie și participă la slujbe speciale, rememorând evenimentele dinaintea patimilor și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Primăria Cluj anunță 30 iunie 2024 ca termen LIMITĂ de depunere a cererilor de PARCARE pentru persoanele cu dizabilități

Publicat

Primăria Cluj anunță 30 iunie 2024 ca termen limită de depunere a cererilor de parcare pentru persoanele cu dizabilități.

„Posesorii cardurilor-legitimație de parcare pentru persoanele cu dizabilități eliberate…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe