Connect with us

Alba

Amenzi de peste 50.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au rămas fără permis

PublicatPolițiștii și jandarmii din Alba au dat, în ultimele 24 de ore, amenzi de peste 50.000 de lei. Au continuat acțiunile în sistem integrat și au verificat sute de persoane și mașini.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 50.355 lei.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 349 de verificări de...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Capitanul României, fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, a explicat unde ”s-a rupt meciul” cu Belgia: ”Ne-a dat peste cap”

Publicat

România a pierdut sâmbătă seara, meciul de la EURO 20204, împotriva Belgiei cu scorul de 2-0. Belgienii puteau să închidă meciul cu 3-0 dar un gol marcat de Lukaku a fost anulat de sistemul VAR pentru offside. 

După meci, căpitanul României, fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu a făcut o serie de declarații.

Nicolae Stanciu a explicat unde ”s-a rupt meciul” cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Rugul lui Zalmoxe, la Festivalul Cetăților Dacice de la Ighiu. Procesiune de incinerare a unui războnic dac căzut în luptă

Publicat

Festivalul Cetăților Dacice de la Ighiu a avut în program și un moment dedicat spiritualității triburilor dacice. Este vorba despre o procesiune de incinerare a unui războnic dac care a căzut în luptă. 

În linii mari unul dintre conducătorii dacilor în bătălia cu romanii și-a pierdut viața în luptă. Trupul (un manechin) a fost recuperat de camarazii săi care l-au incinerat.

În jurul rugului nimfele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Locuri de muncă la stat în Alba: Se caută medici, sociologi, muncitori, șoferi, instalatori, sau spălătorese. Care sunt cerințele

Publicat

În această perioadă sunt scoase la concurs mai multe posturi la diferite instituții publice din Alba. Se caută medici, sociologi, muncitori, șoferi sau spălătorese. 

Kinetoterapeut-Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia

Kinetoterapeut
• diploma de licență în specialitate;
• autorizatie de libera practică cu avizul anual pe anul în curs;
• 6 luni vechime ca kinetoterapeut;
Concursul pentru...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Horoscop 23–29 iunie 2024: Ce rezerva astrele pentru fiecare zodie în parte. Cine este mai avantajat în dragoste sau la bani?

Publicat

Horoscop 23–29 iunie 2024: Ce îți rezerva astrele pentru fiecare zodie în parte, în acestă săptămână. Cine este mai avantajat în dragoste, bani sau sănătate. 

Aceste informații sunt utilizate pentru a face previziuni despre trăsăturile de personalitate, evenimentele viitoare și alte aspecte ale vieții individului.

Totuși, ține...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe