Connect with us

Alba

ANAF anunță controale pentru verificarea caselor de marcat. Care este valoarea amenzilor

Publicat



ANAF anunță că în perioada următoare se vor face verificări privind conectarea la distanță a caselor de marcat, în vederea transmiterii de date fiscale.

Controalele vor fi derulate în special de inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală.

”Agenția Națională de Administrare Fiscală informează operatorii economici care au obligația utilizării AMEF (aparate de marcat electronice fiscale – n.r.)  conform art. 1 alin. 1 din O.U.G. nr. 28/1999 că, în perioada imediat următoare, structurile abilitate de control, în special Direcția Generală Antifraudă Fiscală, vor întreprinde acțiuni de verificare cu privire la îndeplinirea obligației de a asigura conectarea la distanță a AMEF în vederea transmiterii de date fiscale, prevăzute la art. 3^1 alin. (4) din O.U.G. nr. 28/1999, pentru operatorii economici al căror termen limită de conectare a AMEF a ajuns la scadență”, anunță ANAF, vineri, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, operatorii economici încadrați în categoria contribuabililor mici și mijlocii au la dispoziție mai puțin de 60 de zile în care își mai pot îndeplini obligația de conectare a AMEF la sistemul informatic național de supraveghere și monitorizare a datelor fiscale…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Băile sărate de la Ocnișoara. A fost semnat contractul pentru amenajarea bazei de agrement. Cât este investiția

Publicat

Băile sărate de la Ocnișoara. Consiliul Județean Alba a anunțat, marți, că a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru baza de agrement.

Obiectul investiției „Amenajarea Băilor Sărate Ocnișoara” este în valoare de 16.752.345 lei la care se adaugă TVA.

Contractul a fost semnat cu Contranscom Construcții Bența SRL – Lider de asociere și SC Reflex Design & Consulting SRL – Asociat

Termenul pentru prestarea serviciilor de proiectare şi verificarea proiectului tehnic este de 5 luni. Lucrările trebuie realizate în 17 luni.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânăr dintr-o comună din Alba, cercetat penal după ce a fost oprit în trafic, pe DN 1. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un tânăr din comuna Mihalț este cercetat penal după ce a fost oprit în trafic, pe DN 1 Alba Iulia – Teiuș. Acesta conducea un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, luni, 13 mai, polițiștii Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, pe DN 1, la kilometru 386, în apropierea localității Sântimbru, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Mihalț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat de 70 de ani din Cugir, reținut de polițiști. Este acuzat că a furat dintr-o mașină parcată în Alba Iulia

Publicat

Un bărbat de 70 de ani din Cugir a fost reținut pentru furt dintr-o mașină. Acesta a găsit o mașină descuiată din Alba Iulia și s-ar fi ”servit” cu ce a găsit înăuntru.  

La data de 13 mai 2024, polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 70 de ani, din Cugir, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe strada Târgului, din Alba Iulia, ar fi sustras, din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Punct de lucru deschis oficial la Câmpeni pentru permise auto și înmatriculări. Ce servicii oferă locuitorilor din Apuseni

Publicat

Punct de lucru definitiv la Câmpeni pentru permise auto și înmatriculări. La Câmpeni a fost inaugurat marți, 14 mai, Centrul Local Suplimentar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Alba.

Punctul de lucru deservește circa 60.000 de locuitori din Apuseni, care nu mai sunt astfel nevoiți să vină cu documentele până la Alba Iulia.

Centrul funcționează în sediul Poliției Orașului Câmpeni.

La Câmpeni funcționa din octombrie 2020 un ghișeu de Înmatriculări la care locuitorii din zonă puteau aduce dosarele,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe