Connect with us

Alba

Analiză: e-Factura în tranzacțiile B2C către clienți persoane neimpozabile, opțională de la 1 iulie 2024 și obligatorie din 2025

PublicatE-Factura în tranzacțiile B2C către clienți persoane neimpozabile (inclusiv persoane fizice) este opțională de la 1 iulie 2024 și obligatorie de la 1 ianuarie 2025. Amânări și pentru asociații, fundații și agricultori persoane fizice.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Restricții la apă potabilă, în mai multe localități din Alba. Operatorul Apa CTTA a actualizat PROGRAMUL de furnizare

Publicat

Operatorul Apa CTTA SA Alba a actualizat marți programul de furnizare apă potabilă în mai multe localități din județ. Potrivit reprezentanților companiei, având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă potabilă, operatorul este nevoit să raționalizeze apa în mai multe localităţi din județ.

Programul de întrerupere al furnizării apei...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alertă alimentară: Produs care ar putea conține salmonella, retras din Kaufland, Carrefour și Mega Image. Anunțul ANSVSA

Publicat

Alertă alimentară: Kaufland, Carrefour și Mega Image retrag de la vânzare loturi din produsul Pasta Tahini Al’Fez, din cauza suspiciunii de salmonella, a anunțat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, pe site-ul autorității.

În cazul produselor vizate, nu se poate exclude faptul că acestea pot avea suspiciune de prezență...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Marcel Ciolacu: România va semna cu următoarea Comisie Europeană un acord pentru un deficit de 3% în următorii şapte ani

Publicat

România va semna cu următoarea Comisie Europeană un acord astfel încât într-o perioadă de şapte ani să ajungă la deficitul de 3% asumat prin Tratatul de la Maastricht, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

„În primul rând, noi am avut un acord cu Comisia Europeană pe trei ani, de la un deficit 9,2%, istoric, cel mai mare din Europa, inimaginabil pentru orice Guvern, şi ne-am...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatură la prezidențiale, din partea PNL: ”Voi merge în toate filialele să îmi câștig încrederea”

Publicat

Nicolae Ciucă și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. Anunțul a fost făcut într-un interviu acordat la Washington, televiziunii Antena 3, dar a adăugat că are nevoie înainte de aprobarea partidului.

„Voi merge în toate filialele PNL să îmi...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate