Connect with us

Alba

Anchetă complexă în cazul acuzațiilor de abuz sexual la un centru de plasament din Blaj: Mai multe persoane au fost audiate

Publicat


agresiune fetita

Ancheta în cazul posibilului abuz sexual la un centru de plasament din Blaj este una complexă și departe de a fi finalizată. Mai exact după ce informațiile au apărut în spațiul public, polițiștii din Alba s-au sesizat din oficiu și au început să cerceteze cazul. 

Potrivit reprezentaților IPJ Alba a fost deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

Minora a fost dusă la medicină legală pentru a fi consultată de un medic specialist. De asemenea pe tot parcursul zilei au fost făcute o serie de cercetări.

Mai multe persoane au fost anchetate, minora a ajuns la Medicină Legală

Polițiștii au luat declarații de la minoră, de la tânărul de 18 ani – presupusul agresor, declarații a dat și psihologul care a sesizat problema, dar și mai multe cadre didactice de la școala la care este înscrisă minora.

CITEȘTE ȘI: Reacția autorităților la acuzațiile de abuz sexual la un centru de plasament din Blaj: Fetița ar fi arătat prin semne ce a pățit

Potrivit reprezentaților DGASPC, atât fetița dar și tânărul de 18 ani au fost consiliați de un alt psiholog pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Directorul DGASPC Alba a precizat…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Îmbunătățiri la Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă. Cum vor fi localizate apelurile 112. Legea a fost promulgată

Publicat

Îmbunătățiri la Sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă. Este vorba despre un nou tip de localizare cu acurateţe crescută a apelurilor la 112. Legea care aprobă OUG în acest sens a fost promulgată miercuri. 

Ordonanţa de Urgenţă adoptată în mai anul trecut de Executiv prevede implementarea unor măsuri de creştere a preciziei localizării apelurilor efectuate la 112.

Acest nou tip de localizare este furnizat doar pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

De ce s-a răcit brusc vremea, ce urmează și cât durează. Explicațiile meteorologilor europeni

Publicat

vremea alba meteo

De ce s-a răcit brusc vremea, ce urmează și cât durează. Explicațiile meteorologilor europeni vin împreună cu o nouă prognoză de vreme rece, care va dura întreaga lună aprilie peste toată Europa. 

Luna aprilie a continuat cu o căldură uimitoare în întreaga Europă, sute de recorduri lunare de temperatură fiind doborâte pe o mare parte a continentului.

Însă, în această săptămână, valul istoric de căldură ajunge la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Efectele consumului exagerat de fast-food asupra sănătății. Calorii, grăsimi și zahăr cu impact asupra copiilor și adolescenților

Publicat

fast food, junk food, mancare, mancare rapida, burgeri, burger, mancare nesanatoasa alba24.ro

Efectele consumului exagerat de fast-food: Consumul de mâncare de acest tip poate avea numeroase efecte negative asupra sănătății și bunăstării unei persoane, arată o serie de studii realizate recent la nivel european.

Fast food-ul este adesea bogat în calorii, grăsimi saturate, zahăr și sodiu, iar consumul frecvent poate duce la creșterea în greutate și, ulterior, la obezitate.

Obezitatea este asociată cu riscul crescut de boli…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia: mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Valoarea investiției

Publicat

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia. Elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale moderne, printr-o investiție de aproape 900.000 de lei. 

Ministerul Apărării – UM 01829 a lansat pe 17 aprilie o licitație, în platforma SEAP, pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ militar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe