Connect with us

Alba

Anchetă la Casa Verde Fotovoltaice: Dosarele înscrise în mai puțin de un minut vor fi verificate. Anunțul ministrului Mediului

Published

on



Toate situaţiile în care documentele au fost depuse în timp record vor fi verificate, iar beneficiarii riscă pierderea finanţării dacă se va dovedi că au folosit metode necinstite ca să se înscrie. Declaraţia a fost făcută astăzi de ministrul Mediului, la TVR INFO.

Anul viitor programul va avea alte condiţii la care deja se lucrează. Unii instalatori propun reducerea finanţării.

”Cei prinşi riscă pierderea finanţării” a anunțat ministrul Mediului Mircea Fechet la TVR Info.

Aproape 2.500 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO Turneul de streetball din Alba Iulia și-a desemnat câștigătorii: Cine au fost cei mai buni jucători de baschet de stradă

Published

on

Turneul de streetball desfășurat în acest weekend la Alba Iulia s-a terminat, iar ca în orice competiție există învingători și învinși. 

Deși trebuia să se termine sâmbătă, din cauza condițiilor meteo, ultimele meciuri s-au jucat duminică, 13 octombrie. Terenul amenajat în parcarea Carolina Mall și-a desemnat câștigătorii după semifinale și finala mică și mare. 

În 2024, competiția organizată de Consiliul Județean Alba a fost câștigat de echipa Flower Power, formată din:

Flower…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Peste 200 de copii și adulți și-au dat mâna, în Cetatea Alba Carolina, și au format o inimă de mari dimensiuni

Published

on

Peste 200 de copii și adulți și-au dat mâna în Cetatea Alba Carolina și au format o inimă de mari dimensiuni. A fost vorba despre un eveniment organizat de cei de la Rotary. 

Sâmbătă, în fața Catedralei din Alba Iulia, cei car au participat la o campanie de conștientizare a sănptății au format inima de mari dimenisuni.

”Adulți, tineri și copii, îmbrăcați în tricouri albe, ne-am unit pentru a forma o „inimă vie” din trupurile noastre. Momentul culminant a fost eliberarea baloanelor roșii în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Portul tradițional din Alba, prezentat de Petruța Pop la București. Eveniment dedicat femeilor care au un rol activ în societate

Published

on

Cercul Militar Alba a fost prezent la București, la evenimentul ”Female Empowerment Summit”. O conferință dedicată femeilor care au un rol activ în societatea românească. 

Petruța Pop a fost prezentă la eveniment unde a avut un discurs în cadrul secțiunii, „Rolul femeilor în tradițiile și viitorul României”. Acesta și-a prezentat lucrarea de specialitate „Portul tradițional din județul Alba” și implicit portul tradițional din județ.

”Momentul Cercului Militar Alba Iulia a fost în prima…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Horoscop 13-19 octombrie: Ce spun astrele despre fiecare semn zodiacal în parte. Ce zodii trebuie să fie atente la relații și bani

Published

on

Horoscop 13-19 octombrie: Ce spun astrele despre fiecare semn zodiacal în parte. Ce zodii trebuie să fie atente la relații și bani.

Horoscopul este o practică astrologică care presupune interpretarea pozițiilor relative ale planetelor și a altor corpuri cerești în momentul nașterii unei persoane.

Ține minte că horoscopul este considerat totuși o practică pseudoscientifică de către majoritatea oamenilor de știință, deoarece nu există dovezi științifice care să susțină afirmațiile astrologice….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading