Connect with us

Eveniment

Anchetă la Secţia ATI – COVID din Sibiu, după ce un fost angajat a spus că a omorât pacienţi

Publicat



Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu s-a autosesizat şi anunţă că va începe o anchetă la Secţia ATI unde sunt pacienţii cu COVID-19, după ce un fost angajat a susţinut în presa locală, sub protecţia anonimatului, că a omorât bolnavi.

“Conducerea SCJU Sibiu s-a autosesizat şi va demara o anchetă cu privire la activitatea secţiei ATI-Covid, pentru a identifica şi remedia eventualele probleme. De la începutul pandemiei, până în prezent (08.03.2021) în cadrul secţiei ATI Covid au fost internaţi 570 de pacienţi, dintre care 152 au fost transferaţi înapoi pe secţia de provenienţă cu o evoluţie favorabilă a stării de sănătate (secţia ATI nu face externări), 397 au decedat, iar 21 sunt internaţi în prezent. Subliniem că în secţia ATI ajung pacienţii în stare foarte gravă, care necesită suport respirator”, se arată în comunicatul SCJU Sibiu.

Potrivit sursei citate, “procedurile şi protocoalele privind gestionarea pandemiei sunt într-o continuă dinamică şi sunt adaptate permanent pentru a corespunde cât mai bine specificului dintr-un moment sau altul şi a asigura cele mai bune condiţii de internare şi tratament pentru pacienţi. (…) Ne dorim ca, în urma cercetărilor care vor fi realizate la nivelul spitalului şi organelor abilitate, opinia publică să cunoască adevărul”.

Procurorii cercetează şi ei, dacă pacienţii cu COVID-19 sunt ucişi în Secţia ATI a Spitalului Judeţean.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Alertă de călătorie în Ungaria, emisă de MAE. Creștere fără precedent a debitului Dunării, în zona Budapesta

Publicat

Alertă de călătorie în Ungaria: Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie pentru cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Ungaria.

În contextul inundaţiilor recente, se preconizează aplicarea de către autorităţile locale a unor restricţii de circulaţie în perioada imediat următoare.

Acestea vor viza inclusiv capitala Budapesta, în special căile de acces rutiere şi pietonale din apropierea albiei Dunării, informează MAE.

Restricţiile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat de presă Horațiu Florea, PNL: Basmele PSD Alba arată delirul în care se află noul PSD

Publicat

”Horațiu Florea, PNL: Basmele PSD Alba arată delirul în care se află noul PSD. Îngrijorat de „palatul împăratului liberal” „regina” PSD Alba lovește năucitor cu bâta în baltă în privința sediului administrativ al CJ Alba.

Pentru a nu mai trăi în basmele PSD este bine să ne aducem aminte următoarele:

1. Noul sediu al Consiliului Județean Alba a fost restaurat  fiind un imobil, monument istoric, care aparținea domeniului public al judetului Alba.

2. Spațiul nu avea funcționalitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum a rămas o femeie fără bijuteriile de aur la Alba Iulia, după ce a acceptat să i se ghicească viitorul. A intervenit Poliția

Publicat

O femeie a rămas fără bijuteriile de aur, după ce a acceptat să i se ghicească viitorul, pe stradă, la Alba Iulia. Polițiștii au reușit să identifice persoana care a păgubit-o și au recuperat prejudiciul. În acest caz, a fost derulată o percheziție domiciliară.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat o femeie de 58 de ani, din comuna Merișani, județul Argeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Tehnologii de avangardă în neuroștiințe, oferite studenților internaționali de UMFIH și Institutul RoNeuro din Cluj-Napoca

Publicat

Studenți și medici rezidenți care activează în unele dintre cele mai titrate universități din Europa au participat la ”Școala de Vară de Tehnici de Cartografiere și Stimulare Cerebrală”, organizată de Universitatea de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate