Connect with us

Alba

ANCPI: A scăzut numărul imobilelor vândute în aprilie. Situația tranzacțiilor de construcții și terenuri în Alba și în țară

Publicat


În luna aprilie 2021 au fost vândute, la nivelul întregii țări, 55.569 de imobile, cu 28.548 mai multe față de perioada similară a anului 2020, potrivit celor mai recente date comunicate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI).

În județul Alba, au fost vândute 435 de imobile, mai puține față de luna martie.

Statistica ANCPI arată că numărul caselor, terenurilor și apartamentelor care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare în luna aprilie 2021 este cu 7.322 mai mic față de luna martie, la nivel național.

Cele mai multe vânzări de imobile au fost înregistrate, în aprilie 2021, în București – 9.365, Ilfov – 3.243 și Timiș – 3.144. Județele cu cele mai puține imobile vândute în aceeași perioadă sunt Covasna – 175, Călărași – 290 și Teleorman – 355.

Numărul ipotecilor, la nivel național, în aprilie 2021, a fost de 26.025, cu 3.180 mai mare față de aprilie 2020. Cele mai multe operațiuni de acest gen au fost înregistrate în București – 4.490, Dolj – 2.130 și Ilfov 1.903. La polul opus se află județele Covasna – 60, Sălaj – 63, și Harghita – 65.

Județele în care au fost vândute cele mai multe terenuri agricole în a patra lună a anului 2021…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noul Cod Rutier 2024: Retestare la 15 minute pentru alcoolemie mică, introducerea unui nou indicator și obligații pentru polițiști

Publicat

Noul Cod Rutier 2024: Retestare la 15 minute pentru alcoolemie mică, introducerea unui nou indicator și obligații pentru polițiști.

Acestea sunt doar câteva dintre principalele modificări aduse de o ordonanță de urgență publicată în dezbatere publică.

DOCUMENT: Textul complet al ordonanței (cu toate măsurile suplimentare) poate fi consultat AICI.

Retestare la 15 minute, dacă alcoolemia este mai mică de 0,10 mg/l

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șoferii devin „ochii din trafic” ai polițiștilor. Cum ar putea fi amendați conducătorii care încalcă legea. Care este condiția

Publicat

camera bord

Șoferii devin „ochii din trafic” ai polițiștilor. Conducătorii auto care sunt filmați cu o cameră de bord sau cu telefonul când încalcă legea în trafic ar putea fi amendați, prevede un proiect de ordonanță publicat recent în dezbatere publică.

Potrivit acestuia, șoferii vor putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Asta ar putea contribui la reducerea numărului de accidente, cred specialiștii din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șofer din Câmpeni, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

Un tânăr de 29 de ani din Câmpeni a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, în urma unui control al polițiștilor. Acesta a fost depistat pozitiv în noaptea de luni spre marți, pe strada Calea Moților din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 01.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe Calea Moților din Alba Iulia, un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un nou val de praf saharian deasupra României. Unde și când va putea fi observat. Anunțul meteorologilor

Publicat

val de praf saharian

Un nou val de praf saharian deasupra României. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că depunerile de praf vor putea fi observate în zonele unde va ploua.

”În perioada 16 aprilie ora 12.00 – 18 aprilie ora 00.00, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei.

Această masă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe