Connect with us

Eveniment

Angajat al unui ocol silvic din Sălaj, depistat cu 43 de transporturi ilegale de material lemnos

Publicatfotografie cu caracter ilustrativ

În a doua parte a anului trecut, un angajat al unui ocol silvic privat din Sălaj a fost identificat de polițiștii Biroului pentru Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. Acesta a efectuat 43 de transporturi ilegale de material lemnos, totalizând 64 de metri cubi.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol au constatat că, în perioada iulie – decembrie 2023, un bărbat de 53 de ani, din comuna sălăjeană Marca, angajat al unui ocol silvic, ar fi efectuat 43 de transporturi ilegale de material lemnos, în cadrul cărora ar fi transportat, în total, 64 de metri cubi de material lemnos, fără provenienţă legală.

Bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii au dispus confiscarea valorică a celor 64 de metri cubi de material lemnos, în valoare totală de 15.430 de lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, în urma unor controale efectuate în perioada 6 – 17 februarie, poliţiştii au dispus confiscarea faptică sau valorică a 292,24 metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 74.000 de lei.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost verificate patru societăţi comerciale şi 53 de transporturi de material lemnos. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Târgul de Fete de pe Muntele Găina are loc în acest weekend: Spectacole folclorice, expoziții și meșteri tradiționali

Publicat

Târgul de Fete de pe Muntele Găina se va desfășura în weekend-ul ce urmează. Cea mai cunoscută sărbătoare populară din România, va avea loc în perioada 20-21 iulie. 

Târgul de Fete este cea mai cunoscută sărbătoare populară din România, atestată din anul 1816.

Ce au pregătit organizatorii

Organizatorii au pregătit spectacole folclorice și momente comemorative, concerte extraordinare cu artiști de renume național...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Nou nod rutier pe Autostrada Transilvania, în zona localității Săndulești. Încep studiile pentru exproprieri

Publicat

Încep investigațiile pe teren pentru realizarea, la Săndulești, a unui nou nod rutier pe Autrostrada Transilvania, anunță CNAIR.

În același timp, la Primăria Săndulești locuitorii pot studia harta cu…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Trei licee din Alba, câștigătoare în competiția ”Școală europeană” 2024, organizată de Ministerul Educației. Ce locuri ocupă

Publicat

104 unități de învățământ preuniversitar primesc titlul de „Școală Europeană” în urma competiției din acest an. Trei dintre ele sunt din Alba și ocupă locurile 40, 79 și 96.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Taxa pe lux: Declarația privind impozitul special pe case și mașini scumpe. Cum arată formularul și până când trebuie depus

Publicat

Taxa pe lux: Declarația privind impozitul special pe case și mașini scumpe. Modelul declarației privind impozitul special pe bunurile imobile și mobile de valoare mare a fost publicat recent în Monitorul Oficial, împreunp cu instrucțiunile de completare. Potrivit Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), noul formular 216 se va depune până la 31 septembrie respectiv 31 decembrie. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate