Connect with us

Cluj

Angajații Prefecturii Cluj primesc un ”SPOR DE COVID” de 30% din salariul de bază

Publicat


Angajații prefecturilor din România care au desfășurat activități de combatere și prevenire a pandemiei de COVID-19 primesc 30% în plus din salariul de bază. Acest spor se acordă în baza OUG nr. 131/200.

La Prefectura Cluj, majoritatea angajaților beneficiază de acest spor de 30%. Prefectul Mircea Abrudean este de părere că nu ar trebui să fie considerat o tragedie acest spor pentru că oricum angajații prefecturilor din România au cel mai mic salariu din administrație.

Acesta face și o comparație cu un jurist al Prefecturii și un portar al Consiliului Județean care câștigă aproximativ aceeași sumă.

„Cei care se ocupă de COVID primesc acest spor, aprobat printr-o OUG. Având în vedere că angajații prefecturilor au cel mai mic salariu din administrație, cred că nu este chiar așa mare tragedia. Un jurist de aici câștigă cam cât un portar de la Consiliul Județean. Este un spor pentru ceea ce fac până la urmă.

Angajații Prefecturii nu au fost chiar în linia întâi, dar au gestionat tot ce înseamnă angrenajul instituțiilor subordonate sau coordonate în perioada stării de urgență și alertă, CJSU. Au fost și două rânduri de alegeri în care chiar s-au expus. Nu văd de ce așa…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Angajări la Spitalul de Urgență Cluj. Ce fel de personal caută. Contracte pe perioadă nedeterminată

Publicat

Spitalul de Urgență Cluj anunță că face noi angajări. Unitatea sanitară scoate la concurs mai multe posturi de personal medical, auxiliar, TESA, dar și pentru muncitori.

Potrivit reprezentanților Spitalului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Instanța clujeană RESPINGE cererea lui Bogdan Buta de Ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa

Publicat

Judecătorii clujeni au respins cererea fondatorului UNTOLD, Bogdan Buta, de ordonanță președințială împotriva jurnalistului Liviu Alexa.

„Respinge cererea de emitere a ordonantei presedintiale formulată de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Prefectura Cluj: Mirosul pestilențial provine din Tureni. Primar Tureni: Poate am devenit prea SENSIBILI unii dintre noi

Publicat

La Cluj-Napoca, odată cu primăvara s-a reîntors și mirosul pestilențial. Mai mulți clujeni s-au plâns, marți, de mirosul care se simte în mai multe cartiere din oraș. Prefectura Cluj a precizat într-un comunicat că…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Anunț IMPORTANT pentru pensionari. Daniel Baciu: Am SEMNAT contractul

Publicat

Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii Publice susține că luni a semnat contractul pentru realizarea softului necesar recalculării pensiilor, astfel încât începe oficial procesul de recalculare a celor 4,8 milioane de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe