Connect with us

Alba

ANRE: Amenzi de peste 2 milioane de lei pentru companiile de energie care nu au citit contoarele la timp

Publicat


Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aplicat operatorilor reţelelor de distribuţie a energiei electrice amenzi în valoare totală de 2,4 milioane lei pentru depăşirea frecventă a intervalului de trei luni pentru citirea indexului. 

„La sfârşitul anului 2022, am dispus acţiuni de control inopinate la operatorii de distribuţie a energiei electrice, prin care am verificat modul de îndeplinire a obligaţiei de citire a indexului grupului de măsurare a energiei electrice la un interval de timp care nu trebuie să depăşească 3 luni, în cazul clienţilor casnici, aşa cum prevede art. 45 alin. (10) din Legea energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012, cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Fostul viceprimar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, atacă actuala conducere a Primăriei: ”oameni neserioși, slab pregătiți”

Publicat

g

Fostul viceprimar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, atacă actuala conducere a primăriei și pe foștii săi colegi de partid, Gabriel Pleșa și Emil Popescu, pe care îi cataloghează ”oameni neserioși, slab pregătiți”.

Voicu Paul care în urmă cu doi ani a pierdut alegerile locale împotriva fostului său coleg de partid dar și de la conducerea primăriei, Gabriel Pleșa, spune într-o postare pe Facebook, că cei de la conducerea instituției nu sunt în stare să ducă la bun sfârșit proiectele începute în vechea adimistrație. 

Mai mult de atât, acesta spune că Pleșa, Popescu și cei care conduc alături de ei Primăria, confundă ”administrația cu tăiatul de panglici, sesiuni foto și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO HOROSCOP 30 ianuarie-5 februarie: Lună Plină în Leu. Cum influențează fiecare zodie și care sunt cele mai norocoase zile

Publicat

În această săptămână avem una dintre cele mai importante luni pline din an. Duminică, 5 februarie, Lună Plină în Leu, o ocazie specială în care vom putem observa cât de multe neplăceri ne vin chiar de la propriul ego! Și mai ales în ce domeniu de viață și-a făcut loc și ne dă de furcă!

Una dintre zilele în care avem lucruri speciale de învățat, una dintre cele mai importante zile din săptămână este 2 februarie, respectiv ziua în care trebuie să ne re-sincronizăm și să ne dovedim omul potrivit la locul potrivit.

Zilele cele mai norocoase: 3 și 4 februarie.

Zodiile cele mai benefic aspectate: Vărsător, Balanță, Săgetător.

Zodia cea mai încercată: Leu

Luna plină de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Angajări la STAT: POSTURI vacante la instituții publice din județul Alba. LISTA, calendarul concursurilor, condiții

Publicat

Mai multe posturi sunt vacante în această perioadă în instituții publice din județul Alba.

Candidații interesați de ocuparea acestora trebuie să îndeplinească unele condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:

  • are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România
  • cunoaște limba română, scris…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

30 ianuarie – Sfinții Trei Ierarhi: Sărbătoare cu cruce roșie în Calendarul Crești Ortodox. Ce nu este bine să faci în această zi

Publicat

30 ianuarie – Sfinții Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gura de Aur sunt prăznuiți în fiecare an pe 30 ianuarie.

Sărbătoarea este marcată cu cruce roșie în Calendarul Ortodox 2023. Credința populară spune că în această zi nu este bine să muncești.

În ziua în care sunt sărbătoriţi cei trei sfinți, nu se lucrează, fiind rău de ars, de friguri şi de pagubă.

În ziua de 30 ianuarie, cei trei ierarhi, considerați ca fiind cei mai mari învățători și pastori din istoria creștinătății și modele de viață duhovnicească, sunt sărbătoriți cu mare fast în lăcașurile creștine din întreaga lume.

Odată cu darul “tălmăcirii” Sfintelor Scripturi,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe