Connect with us

Alba

Apel la donare de sânge pentru 3 pacienți cu leucemie acută din Alba. Este nevoie urgentă de grupa B2

Publicat


Centrul de Transfuzie Sanguină Alba a lansat un apel către toți cetățenii din județ care pot dona sânge. Este nevoie urgentă de grupa B pozitiv. 

”Avem mare nevoie de donatori cu grupa B pozitiv, pentru 3 pacienți din Alba diagnosticati cu leucemie acută” a transmis dr. Ana Savu, directorul instituției.

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba trebuie să asigure necesarul de sânge și componente sanguine pentru cele șapte spitale din județ.

De ce să donăm sânge?

1. Sângele donat de persoane sănătoase este de un real folos pentru persoanele aflate în suferinţă, producând o ameliorare a stării de sănătate sau, după caz, vindecare.

În spitalele din România sunt bolnavi care…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Două drumuri forestiere din zona Cugir – Șureanu vor fi reabilitate. Romsilva investește peste 8,5 milioane de lei

Publicat

Două drumuri forestiere din zona Cugir – Șureanu vor fi reabilitate. Două drumuri forestiere din cadrul Ocolului Silvic Cugir, în lungime de aproape 11 km, urmează să fie reabilitate de către Romsilva – Direcția Silvică Alba. Investiția se va ridica la peste 8,5 milioane de lei. 

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva RA, prin Direcția Silvică Alba a lansat recent, în SEAP, două licitații pentru lucrări de reabilitare a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mai multe birouri ale IPJ Alba se vor muta temporar în clădirea Policlinicii aflată pe strada Mușețelului din Alba Iulia. PROIECT

Publicat

p

Mai multe birouri ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba se vor muta temporar în locul unor cabinete medicale aflate în clădirea Policlinicii de pe strada Mușețelului din Alba Iulia. 

Reamintim faptul că sediul IPJ Alba urmează să fie modernizat și reabilitat, printr-o investiție de peste 32,8 milioane de lei.

Citește și Contractul pentru reabilitarea și modernizarea sediului IPJ Alba a fost semnat. Cum vor arăta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, vicecampioană națională la polo feminin U17. Amalia Novăcean, cea mai bună marcatoare

Publicat

Performanță extraordinară a echipei feminine de polo U17  a CSM Unirea Alba Iulia. Sportivele au devenit vicecampioane naționale, după ce s-au clasat pe locul II la Campionatul Național U17 feminin.

După o competiție încântătoare și plină de momente memorabile, clasamentul final al Campionatului Național U17 Feminin este următorul:

  • Locul I – CS Crișul Oradea
  • Locul II – CSM Unirea Alba Iulia
  • Locul III – CSS…

    Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

24-26 mai: Competiția de baschet Cupa „Nicușor Marcu” 2024, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Publicat

Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia se pregătește să găzduiască cea de-a treia ediție a competiției de baschet Cupa „Nicușor Marcu”.

Evenimentul va avea loc între 24 – 26 mai 2024 și se va desfășura atât la Liceul cu Program Sportiv cât și într-o nouă locație, Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Competiția este dedicată fostului director al liceului, antrenorul Nicușor Marcu,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe