Connect with us

Alba

APIA a autorizat plăți în avans de peste 800 de milioane de lei pentru fermieri. Câți beneficiari sunt pe listele de așteptare

Published

on



Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a autorizat la plată peste 400.000 de fermieri, iar pentru 280.000 dintre ei banii au intrat deja în conturi. Alți 120.000 urmează să primească sumele.

În total, APIA a autorizat la plată 401.391 fermieri. Suma totală este de peste 172,86 milioane de euro (860,07 milioane de lei). Este vorba despre campania de plăţi în avans aferentă anului de cerere 2024, potrivit APIA.

Până în prezent au intrat în contul a 280.792 de beneficiari suma de peste…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Perchezițiile din Alba și Gorj au vizat firme ce vindeau ilegal lemn. Trei administratori, urmăriți penal pentru evaziune fiscală

Published

on

Perchezițiile din Alba și Gorj, efectuate luni, au vizat firme ce vindeau lemn fără să fie înregistrat în evidențele contabile. Trei administratori de firme sunt urmăriți penal pentru evaziune fiscală.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a făcut precizări despre perchezițiile derulate în 21 octombrie de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Alba.

Au fost vizate sedii de firme și domiciliile unor persoane – șase din Alba și una în Gorj.

Vezi și VIDEO:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

ALBA: A început procesul de elaborare a unui plan de menținere a calității aerului, pentru perioada 2025-2030

Published

on

Consiliul Județean Alba a anunțat că a început procesul de elaborarea a unui plan de menținere a calității aerului, pentru perioada 2025-2030. 

Propunerea de plan poate fi consultată la noul sediu al instituției, de pe Strada Mihai Viteazu NR 11 și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba.

Publicul are dreptul să participe la luarea deciziilor și poate face comentarii.

Întrebările și opiniile pot fi transmise în scris la adresa cjalba@cjalba.ro, până la data de 17.11.2024.

Cetățenii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Pistă de biciclete de peste 37 km, în Munții Apuseni din Alba. Acord de mediu, solicitat la APM

Published

on

Pistă de biciclete de peste 37 km, în Munții Apuseni din Alba. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „VELO Apuseni – Amenajare trasee cicloturistice în Munții Apuseni, pe raza județelor Bihor, Alba, Cluj” – lot județul Alba, titular Consiliul Județean Alba. 

Proiectul vizează amenajarea unui traseu cicloturistic cu dublu sens integrat în Parcul Natural Apuseni și situl Natura 2000, cu o lungime de 37,209 km….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Tragedie la Abrud: Bărbat dat dispărut de șapte zile, găsit spânzurat, într-o pădure. Polițiștii au demarat ancheta

Published

on

Tragedie la Abrud: Un bărbat de 46 de ani, dat dispărut de șapte zile, a fost găsit spânzurat, într-o pădure din apropierea orașului. Polițiștii au demarat cercetări în acest caz.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul a fost găsit spânzurat pe Dealul Stiurt, la marginea unei păduri, pe raza orașului Abrud. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Este vorba despre Daniel Gheorghe Costea, de 46 de ani, din Abrud. Apelul privind dispariția sa de la domiciliu a fost făcut în 15 octombrie de către cumnatul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading