Connect with us

Alba

Aplicația Signal și-a revenit, după problemele tehnice generate de exodul masiv de utilizatori dinspre WhatsApp

Publicat


Platforma de mesaje Signal a anunțat că a reușit să își rezolve problemele tehnice cu care s-a confruntat după ce milioane de noi utilizatori au descărcat aplicația.

Unii utilizatori au raportat că mesajele nu au fost trimise atât pe aplicațiile mobile, cât și pe cele desktop, timp de câteva ore.

Signal a anunțat că și-a revenit la o zi după ce aplicația s-a confruntat cu dificultăți tehnice, deoarece aplicația a fost foarte solicitată, în condițiile în care aplicația rivală – WhatsApp – anunțase o schimbare în ceea ce privește confidențialitatea, ceea ce a dus la un val de critici, conform Reuters.

Signal a înregistrat o creștere a numărului de descărcări ca urmare a unei modificări a condițiilor de confidențialitate WhatsApp, care a impus utilizatorilor WhatsApp să își partajeze datele atât cu Facebook Inc, cât și cu Instagram.

Utilizatorii Signal ar putea observa erori în unele chat-uri ca efect secundar al întreruperii, dar ele vor fi rezolvate la următoarea actualizare a aplicației, a arătat compania.

Eroarea nu afectează securitatea chat-ului, a adăugat compania.

Între timp, WhatsApp a prelungit data până la care pot fi acceptați termenii actualizați până pe 15 mai, pentru clarificarea informațiilor.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cinci elevi ai Liceului de Arte ,,Regina Maria” din Alba Iulia, în faza națională a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală

Publicat

Cinci elevi ai Liceului de Arte ,,Regina Maria” din Alba Iulia s-au calificat în faza finală a Olimpiadei Naționale de Interpretare Instrumentală cu punctaj maxim.

Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală clasele V-VIII, faza zonală, s-a desfășurat recent la Alba Iulia.

Liceul de Arte ,,Regina Maria” în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, a fost gazda acestui eveniment de înaltă ținută artistică, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: ACS Alexandra Pavel din Alba Iulia, 8 medalii la concursul internațional de gimnastică ritmică „Grația Primăverii”

Publicat

Sportivele de la Asociația Club Sportiv Alexandra Pavel au obținut 8 medalii la concursul internațional de gimnastică ritmică „Grația Primăverii”, desfășurat la Chișinău. 

Sportiva din Alba Iulia Georgiana Alexandra Pavel (18 ani) a obținut locul II la senioare.

La competiția de la Chișinău, ajunsă la ediția a 8-a, au participat peste 300 de gimnaste reprezentând cluburi din Republica Moldova, România și Ucraina.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Trei programatori albaiulieni top 3% mondial revoluționează crearea site-ului web pentru antreprenorii români (P)

Publicat

creare site web promovare altnet

Echipa altnet schimbă definiția pentru crearea site-urilor web. Antreprenorii din Alba, și nu numai, vor beneficia de servicii online la altitudine.

După mai bine de 10 ani, în care au lucrat împreună pentru proiecte internaționale de succes, cei trei programatori din Alba Iulia își îndreaptă atenția spre antreprenorii locali care au nevoie de crearea și administrarea unui site web, pentru o prezență puternică în mediul…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alba – neagra cu puii galbeni. Șeful ANPC și-a nuanțat declarația: Furajele care dau culoare nu sunt toxice

Publicat

Alba – neagra cu puii galbeni. Șeful ANPC s-a răzgândit: Furajele care dau culoare nu sunt toxice. Cu doar câteva ore înainte, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, avertizase că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să pară mai bună, uneori procedura realizându-se în timpul hrănirii, astfel încât vopseaua să nu poată fi spălată.

Preşedintele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe