Connect with us

Alba

APM Alba: Calitatea aerului în Sebeș, Lancrăm și alte localități, în parametri normali. Ce poluanți au fost măsurați

Publicat



Calitatea aerului, în Sebeș, Lancrăm, Pianu de Sus și Crăciunelu de Jos, se încadrează vineri, în limitele prevăzute de lege, au transmis reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Alba (APM). 

Aceștia au măsurat în fiecare locație poluanții: formaldehidă, benzen, metanol, monoxid de carbon, amoniac, dioxid de azot și dioxid de sulf și au observat că valorile nu au depășit limitele. 

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Alba au mai transmis că săptămânal vor efectua măsurători pentru determinarea calității aerului în localitățile din județ.

Redăm integral comunicatul transmis vineri, 26 februarie, de APM Alba:

Agenția pentru Protecția Mediului Alba a efectuat măsurători suplimentare în vederea determinării calității aerului în județul Alba, în luna februarie 2021, în patru puncte. Acestea au fost: localitatea Pianu de Sus, pe strada Bisericii, municipiul Sebeș – Lancrăm, pe strada Veche, municipiul Sebeș, pe strada Vânători și localitatea Crăciunelu de Jos, pe strada Câmpului.

În fiecare locație au fost măsurați poluanții: formaldehidă, benzen, metanol, monoxid de carbon, amoniac, dioxid de azot și dioxid de sulf.

Valorile concentrațiilor poluanților măsurați s-au…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ajutor de încălzire iarna 2024 – 2025. Cum se calculează, cine beneficiază și ce acte sunt necesare. Procente în funcție de venit

Publicat

Ajutor de încălzire iarna 2024 – 2025. Cum se calculează, cine beneficiază și ce acte sunt necesare sunt întrebările pe care și le pun potențialii beneficiari. 

Suma se calculează în funcție de venitul persoanei sau familiei. Astfel, ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă în funcție de venitul net lunar pe membru de familie sau al persoanei singure, au transmis reprezentanții Ministerului Muncii.

Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzire este de:

  • 1386 lei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ultimele lucrări pe loturile de mobilitate din Alba Iulia. Ce planuri are primăria pentru unele zone din oraș – VIDEO

Publicat

Ultimele lucrări pe loturile de mobilitate din Alba Iulia. Primarul Gabriel Pleșa a explicat, pentru alba24.ro, ce lucrări mai sunt în derulare în zonele incluse pentru modernizare în instrastructura rutieră din municipiu. De asemenea, a anunțat pregătiri pentru recepția celorlalte tronsoane.

Gabriel Pleșa a precizat că primăria intenționează să programeze recepția pe loturile de pe Bulevardul Revoluției și Bulevardul Încoronării.

”Sunt 95% gata, sunt pregătite pentru recepție (cele două loturi –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cele mai mari și cele mai mici salarii din România. Care sunt sectoarele economice cu venituri de peste 10.000 de lei pe lună

Publicat

Cele mai mari și cele mai mici salarii din România: Clasamentul sectoarelor economice aflate la extremele veniturilor. 

13.052 de lei era în iulie salariul mediu net în domeniul fabricării produselor de cocserie și a produselor obținute prin prelucrarea țițeiului.

Este cel mai mare astfel de venit într-un clasament publicat de Institutul Național de Statistică, citat de Economedia.ro.

Activitățile de servicii în tehnologia informațiilor a pierdut prima poziție și se află pe locul 2, cu salarii medii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Pensionarii vor putea obține GRATUIT adeverințele de muncă de la firmele de arhivare. Documentele sunt necesare la recalculare

Publicat

O parte dintre pensionari vor putea să obţină gratuit adeverinţele de muncă de la firmele de arhivare, potrivit unui proiect de lege care urmează să fie aprobat în Parlament.

În prezent obținerea actelor care atestă anii lucrați la diverse firme îi costă acum chiar și mii de lei pe pensionari, mai ales că acestea sunt necesare pentru a doua recalculare.

Potrivit profit.ro pensionarii cu pensii de până la 3.000 lei vor putea deconta integral, la Agenția Națională pentru Plății și Inspecție Socială,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate