Connect with us

Cluj

Aproape 80% dintre români folosesc rețelele de socializare pentru a-și urmări prietenii. Femeile, mult mai active decât bărbații

Published

on



Un studiu recent scoate la iveală că aproximativ 76% dintre români folosesc rețelele de socializare pentru a urmări ce postează prietenii sau cunoscuții lor. Persoanele mature preferă să posteze fotografii și să lase comentarii, iar tinerii urmăresc influenceri. Femeile sunt mai active decât bărbații când vine vorba de rețele de socializare.

Astfel, conform cercetării realizate de Exact Business Solutions, care este una reprezentativă la nivel naţional pentru populaţia utilizatoare de internet, aproximativ jumătate dintre români au comentat la postări şi 41% au postat o poză pe profilul personal în ultimele trei luni.

Cei maturi rămân în zona „tradițională”

La polul opus, ca cea mai neatractivă activitate pentru români pe reţelele de socializare este aceea de a posta video-uri sau live-uri, fiind realizată de mai puţin de 10% dintre utilizatori.

„Persoanele mai mature(46-65 ani) rămân cumva într-o zonă tradiţională în ceea ce priveşte activitatea pe care o desfăşoară pe reţelele sociale, deoarece întreprind mai degrabă activităţi care au apărut odată cu reţelele sociale: comentatul la postări, distribuirea acestora.

Femeile, semnificativ mai active pe rețele

Dacă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Maestrul Gheorghe Zamfir urcă pe scena Operei române clujene, într-un concert extraordinar de Ziua Națiunilor Unite

Published

on

Gheorghe Zamfir, simbol al muzicii românești, alături de alte nume prestigioase, vor urca pe scena Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, într-un tribut adus folclorului și legăturilor culturale globale dedicat Zilei…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

George Simion: Agricultura trebuie să fie o componentă importantă a industriei românești

Published

on

Președintele AUR, George Simion, a prezentat sâmbătă, 5 octombrie, în județul Vaslui, planul de măsuri pentru domeniul agricol. Evenimentul a avut loc la ferma pomicolă și vegetală „Agro Oliver Trans” din comuna…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Nuntă de 3 milioane de euro la Paris, între moștenitorii Catena, Alex Vlad, și Opticris, clujeanca Monica Cristescu

Published

on

Moștenitorul imperiului farmaceutic Catena, Alexandru Vlad, și Monica Cristescu, mezina familiei care deține rețeaua Opticris din Cluj, și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă organizată în inima Parisului.


Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

VIDEO FOTO. Traseul Calea Partizanilor din Apuseni a fost deschis oficial, în prezența Principesei Sofia

Published

on

Sâmbătă, 5 octombrie 2024, a avut loc inaugurarea traseului memorial-tematic Calea Partizanilor din Apuseni, un omagiu adus luptei anticomuniste din această regiune.

Sâmbătă a avut loc ceremonia oficială de…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement