Connect with us

Alba

Astăzi, la Sebeș: ”Minunea din Bethleem”. Spectacol prezentat de copii de la o școală de muzică, la Centru cultural ”Lucian Blaga”

Publicat



Copii și tineri talentați prezintă joi, 22 decembrie, la Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, spectacolul ”Minunea din Bethleem”. Acesta se va desfășura în sala de spectacole ”Radu Stanca”, de la ora 17.00.

Școala de muzică „DoReMi” este un proiect cultural-educativ susținut financiar de Municipiul Sebeș prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu profesorii Alexandra și Adrian Pamfilie.

Obiectivul este de a oferi copiilor și tinerilor talentați din Sebeș posibilitatea de a beneficia în mod gratuit de studiul unor instrumente, de canto și de a evolua pe o scenă adevărată, asemenea artiștilor profesioniști.

Intrarea este liberă.


Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noaptea Muzeelor la Alba Iulia: Participă Palatul Principilor și Muzeul Principia. Precizările directorului Robert Roman. VIDEO

Publicat

Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la Noaptea Muzeelor, un eveniment boicotat la nivel național de foarte multe muzee mari, din cauza salarizării personalului.

”Centrul Cultural Palatul Principilor prin cele două muzee pe care le deține, Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia va sărbători și va continua derularea evenimentului Noaptea Muzeelor.

Din punctul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, 18-19 mai 2024. Programul evenimentului: Surprize pregătite de vedetele Munților Apuseni

Publicat

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, are loc în acest weekend, 18-19  mai 2024. Evenimentul este moment de sărbătoare atât pentru comunitatea locală, cât și pentru vizitatori. Totodată, este evidențiat respectul față de natură.

Rezervaţia se află în Munţii Metaliferi, la est de Vârful Vâlcoi (1.348 m), între Valea Negrilesei şi Valea Grozei.

Citește mai departe

Alba

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Surprizele din noul sezon de vară 2024

Publicat

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Arsenal Aventura & Aqua Park anunță începerea noului sezon și deschiderea bazinelor de înot, începând de sâmbătă, 18 mai.

”Nouă tobogane diverse, după preferințe, în interior sau aer liber, cu locuri special amenajate pentru relaxare, așteapta iubitorii de distracție acvatică.

Cele mai apreciate de către vizitatori sunt...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rezultate extraordinare ale eleviilor Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, la ”Sunetul muzicii” Sibiu

Publicat

Rezultate extraordinare ale eleviilor Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, la ”Sunetul muzicii” de la Sibiu. 

Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor Alba Iulia, sub îndrumarea profesorului Daniel Avram, au ocupat primele trepte ale podiumului.

  • Sântimbrean Bianca
  • Goșa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe