Connect with us

Alba

Astra Film Festival de la Sibiu anunță selecția oficială a ediției 2024: 100 de producții de pe toate continentele

Publicat



Festivalul internațional de film documentar Astra Film, care are loc Sibiu între 20 și 27 octombrie 2024, propune publicului peste 100 de filme produse în țări de pe toate continentele.

Cele mai multe producții vor fi prezentate în premieră în Sibiu. Lista filmelor din cele patru secțiuni competiționale poate fi consultată pe siteul festivalului.

Organizatorii oferă abonamente la prețuri speciale, în regim early bird, până în data de 10 septembrie.

„Așteptăm cu nerăbdare să fim din nou împreună…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ultramaratonistul Levente Polgar din Aiud a terminat cel mai greu ultramaraton din lume. A alergat 330 de kilometri

Publicat

Ultramaratonistul Levente Polgar din Aiud a terminat pentru a doua oară cel mai dur ultramaraton din lume. Este vorba despre TOR 330,  Tor des Geants 2024. Sportivul a alergat 330 de kilometri timp de mai multe zile. 

Anunțul a fost făcut de reprezentanții competiției sportive, sâmbătă 14 septembrie.

”Oops!…I did it again”, au scris reprezentații competiției. Aceștia au mai scris că Levente Polgar este o sursă de inspirație și un exemplu de tenacitate pentru toți atleții care vor să parcurgă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Interzis cu telefonul mobil la școală. Interdicții și restricții în aproape toată Europa. Ce este ”dumbphone”

Publicat

Interzis cu telefonul mobil la școală: Multe şcoli din Europa au introdus interdicţii sau restricţii privind utilizarea telefoanelor mobile, pe fondul îngrijorărilor legate de impactul acestora asupra sănătăţii mintale a tinerilor.

Deşi la nivelul Uniunii Europene (UE) nu există norme pentru a aborda această problemă, în iulie, şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a tras un semnal de alarmă şi a promis luarea unor măsuri, relatează platforma media European Newsroom în articolul de fond publicat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cine sună la 112 fără să aibă o urgență? STS: peste un milion și jumătate de apeluri făcute fără motiv în primele 9 luni din 2024

Publicat

Cine sună la 112 fără să aibă o urgență? În doar nouă luni ale anului 2024, peste un milion și jumătate de apeluri la 112 au fost făcute fără un motiv întemeiat. Fie operatorii au fost înjurați, fie apelanții sunau din greșeală, sau nimeni nu vorbea la telefon cu operatorii. 

Județele ”campioane” la apelat fără un motiv întemeiat numărul 112 sunt: Iasi – 15103 apeluri, Mureș- 7109 apeluri, Botoșani – 5160 de apeluri. 

Serviciul de Telecomunicații  Speciale a precizat într-un comunicat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dermatita atopică în România: Numărul pacienților crește din cauza poluării și a alimentației. Medic: Prevalența e de 10%

Publicat

Dermatita atopică în România: Numărul pacienţilor cu dermatită atopică este în creştere, din cauza poluării excesive şi a alimentaţiei tot mai conservate.

Prevalenţa acestei maladii în România este de aproape 10%, potrivit unui studiu al Societăţii Române de Dermatologie, a atras atenţia preşedintele acestui for profesional, prof. univ. dr. Călin Giurcăneanu.

El a declarat că un factor genetic există la cei mai mulţi dintre pacienţii cu această maladie şi că un rol important îl joacă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate