Connect with us

Eveniment

Astrid Fodor despre noua taxă de salubritate – ’’Nu voi supune aprobării regulamentul modificat’’

Publicat



Edilul municipiului Sibiu a oferit prima declarație oficială legat de scandalul iscat în jurul taxei de salubritate. Astrid Fodor spune că regulamentul prin care se majorează și cu 300 la sută taxa, nu va fi pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din luna ianuarie.

Municipalitatea sibiană a făcut luni seară câteva lămuriri legat de noua taxă de salubritate (DETALII AICI). Și primarul Astrid Fodor a dat o declarație pe marginea acestui subiect.
“Parcurgem toate etapele necesare și normale de consultare și dezbatere în cazul unei decizii care afectează comunitatea. Pe măsură ce se primesc propunerile din partea cetățenilor, acestea sunt analizate, iar cele care pot aduce îmbunătățiri vor fi inserate în Regulament, inclusiv cele mai bune variante pentru reducerea taxei pentru persoanele singure. Ulterior vom organiza o nouă întâlnire cu consilierii locali pentru a agrea cea mai bună și sustenabilă variantă. Dacă nici astfel nu se va ajunge la un acord, nu voi supune aprobării Consiliului Local Regulamentul modificat în ședința din luna ianuarie.”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
CITEȘTE AICI CLARIFICĂRILE DATE DE PRIMĂRIE DESPRE TAXA DE SALUBRITATE.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Mașină intrată într-un copac în județul Cluj. Șoferul, consultat de SMURD

Publicat

Un autoturism a intrat, sâmbătă, într-un copac între localitățile Viștea si Gârbău, șoferul primind îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD.

Potrivit ISU Cluj, șoferul are aproximativ 20 de ani și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Florin Piersic își petrece Paștile la Institutul Inimii Cluj-Napoca. E supravegheat atent de medici

Publicat

Actorul Florin Piersic își va petrece Paștile la Institutul Inimii ”Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca unde a fost internat în 30 aprilie. El se află sub atenta supraveghere a medicilor specialiști de aici după ce a fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ziua Internațională a Pompierilor, sărbătorită în 4 mai. Cine a fost Sfântul Florian, ocrotitorul salvatorilor

Publicat

Ziua Internaţională a Pompierilor este sărbătorită în 4 mai, în fiecare an. Cu acest prilej, sunt recunoscute sacrificiile pe care pompierii le fac zi de zi pentru cetățenii aflați în pericol.

Ziua Internaţională a pompierilor a fost instituită la 4 mai 1999, ca urmare a morţii a cinci pompieri, într-un incendiu de vegetaţie din Linton, Statul Victoria, Australia.

Cei cinci pompieri au fost trimiși să stingă un incendiu de pădure. O schimbare bruscă a vântului a dus flăcările în drumul camionului de intervenție. Din nefericire, aceștia nu au mai putut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

UPDATE FOTO-VIDEO: A început distribuirea paștilor la Catedrala Încoronării Alba Iulia. Circa 200 de oameni stau la coadă. Program

Publicat

Paște 2024. A început distribuirea paștilor la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, sâmbătă după-amiaza, de la ora 15.00. Acestea pot fi luate din zona turnului-clopotniță al catedralei. 

Peste o sută de persoane erau așezate la coadă pentru a primi paștile, încă dinainte de ora 15.00.

UPDATE: Potrivit estimărilor de la fața locului, este vorba despre aproximativ 200 de persoane.

Aceștia așteptau pe două rânduri. Grupurile de oameni se întindeau până la Monumentul Unirii.

Sunt pregătite 12.000 de pahare cu paști pentru credincioși.

Alba24.ro

Citește mai departe