Connect with us

Eveniment

Atac asupra unei tinere care îşi plimba bebelușul într-un cărucior, în județul Hunedoara

Publicat


Un jandarm hunedorean aflat în timpul liber vineri, în municipiul Petroşani, a fost alarmat de strigătele unei tinere care îşi plimba bebelușul într-un cărucior.

Tânăra mamă cerea ajutor întrucât îi fusese smuls telefonul mobil, conform Jandarmeriei.

Jandarmul a observat în direcţia indicată de femeie un bărbat care fugea. A început urmărirea acestuia şi l-a văzut când a urcat pe bancheta din spate al unei mașini.

Jandarmul s-a așezat în faţa mașinii, obligând astfel șoferul să oprescă. Jandarmul şi-a declinat calitatea şi i-a scos din maşină cei doi bărbaţi, respectiv pe șofer şi pe cel care furase telefonul mobil. Apoi şi-a anunţat colegii aflaţi în serviciu, solicitându-le sprijin.

Cei doi tineri de 19 şi respectiv 16 ani din judeţul Gorj au fost preluaţi de jandarmi şi conduşi la sediul Poliţiei Petroşani pentru continuarea cercetărilor.

Telefonul mobil a fost recuperat  şi predat persoanei vătămate

Jandarmul a considerat acțiunea sa normală, motiv pentru care nu a dorit să îi fie făcut cunoscută identitatea.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF. Serviciul va avea acces la toate informațiile financiare despre companii și cetățeni

Publicat

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF. Serviciul va avea acces la toate informațiile financiare despre companii și cetățeni.

Proiectul de lege care prevede că SRI va gestiona digitalizarea ANAF, a primit raport favorabil de la comisiile de specialitate și ajunge la votul final din Camera Deputaților.

De menționat că în februarie, a fost aprobat tacit de Senat, fără dezbatere.

Proiectul pentru aprobarea OUG nr. 109/2023 privind…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Mai mulți BANI pentru profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024, anunță ministrul Educației

Publicat

Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024 vor primi mai mulți bani, anul acesta. Ministrul a explicat că suma pe care o vor primi cadrele didactice…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie

Publicat

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: ”Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie” le-a spus el liberalilor prezenți la lansarea candidaturii la funcția de primar al Blajului a lui Gheorghe Valentin Rotar. 

Deputatul PNL Alba Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat joi, la Blaj, că preşedintele României „nu poate fi decât de dreapta” şi că ţara „nu poate fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comisia Europeană vrea să reducă şomajul de lungă durată. Cum ar putea fi ajutate persoanele să îşi găsească un loc de muncă

Publicat

Comisia Europeană vrea să reducă şomajul de lungă durată şi să ajute persoanele să îşi găsească un loc de muncă. Comisia a lansat joi o cerere de propuneri în valoare de 23 de milioane de euro pentru a ajuta statele membre ale UE să dezvolte noi modalităţi de combatere a şomajului de lungă durată şi să sprijine revenirea persoanelor pe piaţa forţei de muncă.

Aceasta a fost anunţată în recentul plan de acţiune pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe