Connect with us

Cluj

Atenție părinți și elevi. Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, anunță că ȘCOLILE s-ar putea redeschide în 8 februarie

Publicat



Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, miercuri, că şcolile s-ar putea redeschide în semestrul al doilea, care începe din 8 februarie, dar nu mai devreme de această dată, sub rezerva unei analize epidemiologice.

El a precizat că în şedinţa de Guvern a fost adoptată o ordonanţă de urgenţă de modificare a Legii 55, cu un articol unic.

“În şedinţa de astăzi a fost adoptată o ordonanţă de urgenţă de modificare a Legii 55/2020 cu un articol unic: În perioada 11 ianuarie 2021 – 8 februarie 2021, prin excepţie de la prevederile alineatului 1, în baza şi sub rezerva analizei situaţiei epidemiologice la nivel naţional, realizată de Ministerul Sănătăţii, împreună cu Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, şi în baza Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prin Ordin al ministrului Educaţiei se poate dispune suspendarea activităţilor care impun prezenţa fizică a antepreşcolarilor, preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în online”, a detaliat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul a precizat că dispoziţiile prevăzute la articolul 38, alineatul 1 din Legea 55/2020 au avut aplicabilitate până…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Garsonieră de 28 mp în Cluj-Napoca, de vânzare cu 80.000 de euro. Cum arată

Publicat

O clujeancă vinde, pe persoană fizică, o garsonieră de 28 mp aproape de Expo Transilvania din Cluj-Napoca, mijloacele de transport în comun fiind pe strada Dâmboviței nr. 87.

Potrivit anunțului, garsoniera se…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro a încheiat iunie așa cum a început

Publicat

Ultimele patru ședințe ale pieței valutare din iunie au fost marcate de aceeași stabilitate care marchează cursul euro încă de la începutul anului.

Comparativ cu sfârșitul lui mai, euro a crescut cu 0,04 bani,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Poate Președintele României și Guvernul să forțeze băncile să susțină noile cartiere de locuințe? Simion spune că SE POATE!

Publicat

George Simion, candidatul AUR pentru alegerile prezidențiale, a declarat că una dintre măsurile cuprinse în Planul Simion, pe care l-a prezentat joi seară, este aceea de refinanțare a tuturor creditelor imobiliare, în funcție…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Mesajul șefei ISJ Cluj pentru cei care dau Bac-ul: Să vă concentrați pe citirea cu atenție a subiectelor și pe rezolvarea lor

Publicat

Șeful ISJ Cluj, Marinela Marc, a transmis un mesaj tuturor absolvenților de liceu care vor susține luni prima probă scrisă din cadrul Examenului Național de Bacalaureat acesta fiind unul de încurajare, de abordare cu…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe