Connect with us

Eveniment

Atenție șoferi! Circulaţie restricţionată timp de 4 zile pe A1 Sibiu – Deva, pentru efectuarea de lucrări

Publicat


Circulaţia este restricţionată, începând de marţi, timp de patru zile, pe două tronsoane ale Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, începând de marţi, ora 8,00, timp de 4 zile, circulaţia este restricţionată pe două tronsoane ale Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, astfel:

*** între km 242 – 243, sensul de deplasare Sibiu – Deva, pe raza localităţii Sălişte, judeţul Sibiu – lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Restricţia de circulaţie se aplică pentru banda de urgenţă şi prima bandă;

*** între km 242+900 de metri – 244, sensul de deplasare Deva – Sibiu, pe raza localităţii Sălişte, judeţul Sibiu – lucrări de reparaţii la rosturile de dilataţie. Restricţia de circulaţie se aplică pentru banda de urgenţă şi prima bandă.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule. AGERPRES

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ITM Alba: O persoană găsită la muncă fără forme legale și amenzi de peste 26.000 de lei. Nereguli constatate după controale

Publicat

sediul ITM Alba

Inspectorii de muncă din Alba au dat amenzi de peste 26.000 de lei, în urma controalelor derulate la zeci de firme din județ. Au descoperit și o persoană care muncea fără forme legale de angajare.

În perioada 25-29 septembrie, în domeniul relațiilor de muncă au fost verificați 30 de angajatori, care au în total 1.243 de salariați.

Inspectorii au identificat 71 nereguli și au aplicat 5 sancțiuni: trei amenzi în valoare totală de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Hidroelectrica și-a lansat aplicația de mobil. Cum se numește și ce funcții are

Publicat

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat luni, 2 octombrie, aplicația de mobil „iHidro”. Aceasta este disponibilă în atât în App Store, cât și în Google Play. 

De asemenea, aplicația poate fi accesată online și pe portalul iHidro.

Aplicația permite:

  • vizualizarea unui istoric al facturilor și al plăților
  • vizualizarea de grafice intuitive despre consumul lunar de energie electrică
  • accesarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ANUNȚ Municipiul Aiud: Licitație publică pentru atribuirea unui număr de 45 de locuri de parcare

Publicat

Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local, în conformitate cu Regulamentul de Închiriere a parcărilor amenajate din Municipiul Aiud, va organiza în data de 31 octombrie 2023, licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea unui număr de 45 locuri de parcare rămase libere, care sunt amplasate pe străzile:

– TRANSILVANIEI – zona blocului A4, C7, D9 (2 parcări)

– SERGENT HAȚEGAN – zona blocului B8, C2 (2…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Creșterea diferențiată a salariului minim pe economie. Care sunt variantele luate în calcul. Anunțul premierului Marcel Ciolacu

Publicat

Premierul Marcel Ciolacu a făcut precizări despre propunerea patronatelor ca salariul minim pe economie să fie crescut diferenţiat și situația din sectoarele construcții, agricultură și industria alimentară.

Acesta spune că propunerea din partea patronatelor este ”un pic liberală”, dar este corectă.

Ciolacu a mai spus, în privinţa salariilor minime din construcţii, agricultură şi industria alimentară, că are „o singură…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe