Connect with us

Brasov

Atenție, șoferi! Lapoviță pe șoselele din cinci județe și ceață pe drumuri din alte 10 județe

Publicat


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că duminică dimineața pe drumurile din cinci județe este lapoviță, iar pe șoselele din alte zece județe este ceață.

Potrivit Centrului Infotrafic, duminică dimineața, circulația se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 7 Deva-Arad, la kilometrul 450+600 de metri, între localitățile Toc și Săvârșin, în județul Arad, unde sâmbătă a avut loc o alunecare de teren.

De asemenea, este semnalată lapoviță pe mai multe drumuri naționale din județele Maramureș, Botoșani, Suceava, Iași și Neamț.

Polițiștii informează că se circulă în condiții de ceață densă pe mai multe artere din județele Dâmbovița, Tulcea, Prahova, Argeș, Buzău, Constanța, Arad, Cluj, Maramureș și Brașov.

Reprezentanții Centrului Infotrafic amintesc că circulația rutieră este întreruptă pe toată perioada sezonului rece, pentru toate categoriile de autovehicule, pe:

– DN 67C (Transalpina) – între km. 34+800 (Rânca, GJ) şi 79+200 (Curpat, SB), până la 30 iunie 2021;

– DN 17D (Valea Mare, BN – Cârlibaba, SV), până la data de 30.03.2021;

– DN 1R (Poiana Horea, CJ – Mătișești, AB), până la data de 30.03.2021.

(sursa: Mediafax)

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brasov

BRAȘOV: Peste 1.000 de camere video inteligente vor fi montate pe străzile din Brașov

Publicat

Primăria Braşov va investi peste 9 milioane de lei pentru achiziţia a peste 1.000 de camere video inteligente, care pot detecta numărul de înmatriculare sau modelul maşinilor ori pot analiza mişcarea obiectelor sau a persoanelor.

Prin acest proiect, municipalitatea va achiziţiona un sistem de monitorizare video care include furnizarea şi montajul echipamentelor, furnizarea licenţelor software, servicii de integrare în sistemele existente, execuţia lucrărilor.

Primele camere vor fi montate pe strada Sforii, în centrul istoric, şi la intrările în oraş, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Braşov.

La implementarea acestui proiect participă companiile Flash Lighting Services SA, Solid Brands SRL şi Wi-Novation SRL (subcontractanţi/terţi susţinători).

Investiția se ridică la 9,2 milioane lei.

„În următoarele săptămâni vom începe montarea primelor sisteme de supraveghere video inteligente, achiziţionate în baza unui acord cadru.

Pe lângă strada Sforii, în prima etapă vom monta astfel de sisteme în centrul istoric, în Poiana Braşov şi la toate intrările din oraş.

Obiectivul nostru este ca fiecare braşovean şi turist să se simtă sigur pe străzile oraşului, să reducem la minim actele de vandalism, dar şi să stopăm fenomenul de aruncare a deşeurilor în locuri nepermise.

În funcţie de alocările bugetare, în următorii patru ani ne-am propus să instalăm peste 1.000 de camere inteligente’’, a spus Allen Coliban, primarul municipiului Braşov, într-un comunicat de presă.

sursa foto: Facebook/ Allen Coliban

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

Brasov

FOTO: Un bărbat a încercat să intre în România cu 80.000 de euro ascunși în șosete. Ce au mai descoperit polițiștii

Publicat

Un bărbat cu cetățenie română și  din Republica Moldova, a ascuns suma de 80.000 de euro, nedeclarată și ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, precum și 70 de pachete de țigări cu timbru de acciză Republica Moldova, ascunse pe corp și în șosete.

În ziua de 8 decembrie a.c, în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, pasager într-un microbuz cu destinația Brașov.

bani albita

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe DN 1, în județul Prahova

Publicat

În cursul zilei de miercuri, 7 decembrie 2022, vor fi instituite restricții de circulație pe DN 1, în județul Prahova.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, miercuri, 7 decembrie, se efectuează lucrări de toaletare a copacilor din proximitatea DN 1 Ploiești-Brașov, în zona localității Posada, județul Prahova, motiv pentru care  traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens.

Valorile de trafic sunt crescute pe ambele sensuri de deplasare, astfel că recomandăm șoferilor să opteze pentru rute alternative, respectiv Brașov – DN 1A Cheia – Ploiești sau Brașov – DN1 – Sinaia –…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Brasov

Accident de muncă, într-o localitate din Brașov. Doi muncitori, răniți după ce schela pe care se aflau a căzut

Publicat

Doi bărbați au fost transportați la spital, miercuri la amiază după ce au căzut cu o schelă, în localitatea Apața, județul Brașov.

Potrivit ISU Brașov, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost solicitat să intervină la un accident de muncă, petrecut în comuna Apața.

Din primele date, o schelă a căzut împreună cu doi muncitori aflați pe aceasta. La locul incidentului s-au deplasat un echipaj SMURD B2 și un echipaj din cadrul SAJ Brașov tip B.

La fața locului au fost găsiți doi bărbați, conștienți, cooperanți, care prezentau traumatisme la membrele superioare și contuzii toraco-abdominale.

Ambii au fost…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe