Connect with us

Eveniment

Atenție, șoferi! Modificări la regimul circulației rutiere pe mai multe străzi din Târgu Mureș

Publicat



acces interzis.jpg
fotografie cu caracter ilustrativ

Pe mai multe străzi din Târgu Mureș, se vor aduce modificări la circulația rutieră, pentru creșterea gradului de siguranță.

Potrivit Primăriei Târgu Mureș, se aduc modificări la regimul circulației rutiere în oraș care vizează zona cuprinsa între străzile Vulcan, Borzești, Bradului și Călimanului 2 (zona centrală) și strada Petrila (Tudor).

Pentru creșterea gradului de siguranță, se modifică și se semnalizează corespunzător circulația rutieră în zona delimitată de străzile Vulcan, Borzești, Bradului, Călimanului, prin instituirea de sensuri unice.

  • Strada Vulcan, din direcția Al. Papiu Ilarian către strada Bradului, devine sens unic;
  • Strada Borzești, de la intersecția cu strada Călimanului spre strada Al. Papiu Ilarian, devine sens unic;
  • Strada Călimanului, dinspre strada Vulcan spre strada Al. Papiu Ilarian, devine sens unic.
  • Strada Vulcan, devine sens unic spre strada Călimanului.

Pe strada Petrila se instituie sens unic de circulație pe direcția de mers dinspre strada Tudor Vladimirescu spre strada Predeal.

„Menționăm că modificările evidențiate mai sus se pun în practică conform reglementarilor în vigoare de către municipalitate (în calitate de autoritate publică locală /administrator al drumului) în virtutea obligațiilor legale care îi revin, la solicitarea și cu avizul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș – pentru rezolvarea problemelor de trafic.

A város közlekedésének módosítása a Vulkán, Borzești, Fenyő és Kelemenhavasok utcákban (központi terület) és a Petrilla utcában (Tudor).
A biztonság növelése érdekében a Vulkán, Borzești, Fenyő és Kelemenhavasok utcák által határolt területen a közúti forgalmat átalakítják és ezt megfelelően jelzik, egyirányú forgalommal.
Vulkán utca, az Alexandru Papiu Ilarian utca és a Fenyő utca között egyirányúvá válik;
Borzești utca, a Kelemenhavasok utca kereszteződésétől az Alexandru Papiu Ilarian utcáig egyirányúvá válik;
A Kelemenhavasok utcát, a Vulkán utcától az Alexandru Papiu Ilarian utcáig egyirányúsítják.
A Vulkán utca, a Kelemenhavasok utca felé egyirányúvá válik.
A Petrilla utcában a Tudor Vladimirescu utca és a Predeal utca között egyirányú forgalmat alakítanak ki.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a fenti változtatásokat az önkormányzat törvényes kötelezettségei alapján, a Maros Megyei Rendőrség kérésére – a közlekedési problémák megoldása érdekében – hajtja végre”, se mai arată pe pagina de Facebook a Primăriei Târgu Mureș.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Încep lucrările pe încă un lot al căii ferate Cluj-Oradea. A fost emisă autorizația de construire

Publicat

Pot începe lucrările pe lotul 4 Aleșd – Frontieră Ungaria al liniei de tren Cluj-Napoca – Oradea. Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire, scrie Economedia.

Ministerul Transporturilor a emis…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Tocănița de intestine de miel, rețetă veche de câteva sute de ani, prezentată de bucătarul Călin Horvath

Publicat

Tocănița de intestine de miel. Bucătarul șef Călin Horvath din Alba Iulia a prezentat pentru Alba24 o rețetă veche de câteva sute de ani, care astăzi a ajuns să fie considerată o delicatesă. Este vorba despre tocănița de intestine de miel sau tocana de mațe de miel cum se spune în popor. 

„Această rețetă am descoperit-o în satul natal al soției mele, în Ghirbom. De la soacra mea am învățat să fac acest preparat. Ei l-au moștenit de la părinți, părinții de la părinții lor și așa mai departe. Este o delicatesă și pot spune că pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Frumoasa fiică a unui lider PSD Cluj, Miss Tourism World 2024 România

Publicat

Ioana Oleleu, fiica politicianului PSD Cluj Ioan Oleleu, a fost desemnată Miss Tourism World 2024 România. Va reprezenta țara noastră la competiția găzduită în China.

Ioana Oleleu va reprezenta țara noastră în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

LIVE-VIDEO: Slujba din VINEREA MARE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Prohodul Domnului, procesiunea cu Sfântul Epitaf

Publicat

Slujba din VINEREA MARE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. În Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia are loc Denia Prohodului Domnului, cu procesiunea Sfântului Epitaf. Sute de credincioși participă la slujbă și apoi la procesiunea prin care se înconjoară biserica. 

Sfânta şi Marea Vineri este ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui Dumnezeu şi a fost pus în mormânt, fiind, potrivit tradiţiei, zi de post negru, în care nu se mănâncă şi se bea doar apă. În biserici se face pomenirea Sfintelor Patimi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe