Connect with us

Eveniment

Atenție, șoferi! Plouă torențial pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, cu căderi de grindină

Publicat


Plouă torențial, duminică după-amiază, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, cu căderi de grindină.Vizibilitatea este redusă, în zona Sibiu. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că plouă torențial pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, cu căderi de grindină, între kilometrii 248 – 260, în zona municipiului Sibiu, vizibilitatea fiind mult redusă.

„Reduceți semnificativ viteza, măriți distanța de siguranță dintre autovehicule, iar cazul în care considerați că vizibilitatea nu vă mai permite deplasarea în siguranță, opriți în primul spațiu de servicii și așteptați încetarea ploii torențiale”, atenționează Infotrafic.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Departament pentru combaterea dezinformării, înființat de Meta. Va viza și conținutul generat cu ajutorul AI

Publicat

Meta va înființa un departament pentru combaterea dezinformării, în perioada dinaintea alegerilor europarlamentare. Este vizat inclusiv conținutul creat cu ajutorul Inteligenței Artificiale (AI). 

Alegerile au loc în prima parte a lunii iunie.

Vezi și: Calendar alegeri 2024. Situație atipică: Primarii nou aleși își preiau mandatele după câteva luni. Traseiștii, protejați

Departamentul va reuni experți din diverse domenii din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Hidroelectrica: ultima zi pentru transmiterea indexului autocitit în februarie. Detalii pentru clienți

Publicat

Hidroelectrica a anunțat că luni, 26 februarie, este ultima zi pentru transmiterea indexului autocitit. În mod normal, indexul se comunica in perioada 24-28 a lunii. În februarie, perioada a fost 22-26.

Indexul poate fi comunicat

  • prin telefon 0800 800 359 (apel gratuit)
    • se introduce codul locului de consum (12 cifre cod vechi/10 cifre cod nou) și se apasă tasta #, apoi se introduce indexul; recomandat este introducerea noului…

    Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sediul Poliției Locale din Alba Iulia va fi renovat energetic. Cât vor costa lucrările și cum va arăta clădirea monument istoric

Publicat

Sediul Poliției Locale din Alba Iulia va fi renovat energetic. Clădirea monument istoric în care funcționează în prezent Serviciul Poliția Locală din Alba Iulia urmează să fie reabilitată energetic, printr-o investiție de peste 1,8 milioane de lei. 

Primăria Alba Iulia a lansat pe 23 februarie, în SEAP, o licitație pentru renovarea energetică a sediului Serviciului Poliția Locală.

Valoarea totală a lucrărilor este estimată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vânzarea țigărilor electronice către minori, interzisă prin lege. Amenzi pentru magazine, sancțiuni pentru elevi. Reguli adoptate

Publicat

Vânzarea țigărilor electronice către minori va fi interzisă prin lege. Proiectul a fost adoptat, luni, pe articole, fiind admise şi mai multe amendamente care au fost respinse iniţial. Actul normativ ajunge marți la vot final în Camera Deputaților.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 201/2016 precum şi a Legii nr.349/2002. În vederea reducerii expunerii copiilor şi tinerilor la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe