Connect with us

Eveniment

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe Autostrăzile A1 și A3. Se efectuează lucrări de reparații

Publicat


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este restricționată miercuri, 3 august, pe Autostrăzile A1 și A3, în județele Alba și Cluj, din cauza unor lucrări.

Autostrada A1:

În perioada 03.08.2022, ora 07.00 – 04.08.2022, ora 19.00, circulația este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu către Deva, între kilometrii 305 și 306+500 metri, în zona localității Sebeș, județul Alba.

Se efectuează lucrări de reparații cu mixtură asfaltică.

Autostrada A3:

Pe Autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădășelu, este restricționat traficul miercuri, 3 august, până la ora 20.00 pe prima bandă de pe sensul către Câmpia Turzii între…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, apartamente și terenuri. A lansat o platformă imobiliară

Publicat

Poșta Română scoate la închiriere 500 de spații comerciale, spații pentru birouri, apartamente și terenuri. Acestea nu au mai fost utilizate de mai mulți ani. Compania a lansat miercuri un portal imobiliar prin intermediul căruia va închiria aceste proprietăți.

„Poşta are cam 2.000 de proprietăţi. Din cele 2.000, 1.000 sunt în circuit poştal, deci nu ne atingem de ele. Restul de 1.000 sunt valorificate spre închiriere.

Din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Directorul general: „depinde când ne intră banii în conturi”

Publicat

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Procesul depinde de data la care compania primeşte banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului poştal de stat, Valentin Ştefan.

„Răspunsul scurt este <da, până de sărbători putem livra pensiile>. Acum să vă dau câteva detalii. Data de 2 mai este zi lucrătoare. În companie vom lucra.

Citește și Pensiile ar putea fi virate înainte de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Gradație de merit 2024: Profesorii pot depune dosarele de înscriere din 13 mai. Calendarul concursului și regulile oficiale

Publicat

Gradație de merit 2024. Regulile de acordare a gradației de merit în 2024 și calendarul concursului au fost publicate în Monitorul Oficial. Profesorii pot depune dosarele de înscriere în perioaa 13-21 mai. Metodologia întocmită de Ministerul Educației cuprinde și unele noutăți față de anii anteriori.

Regulile și calendarul pentru gradația de merit 2024 sunt prevăzute în Ordinul Ministerului Educației nr. 4308/22 aprilie,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Accident grav în comuna Sânpaul. Trei bărbați răniți, duși la spital de echipajele SMURD și SAJ

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și a Gărzii Aghireșu au intervenit miercuri seară la un grav accident rutier petrecut pe E 81, pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul.

La fața locului au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe