Connect with us

Eveniment

Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe A1 Râmnicu Vâlcea – Deva

Publicat



fotografie cu caracter ilustrativ

Timp de două zile, în perioada 26 – 27 iunie 2023, pe A1 Râmnicu Vâlcea – Deva vor avea loc restricții de circulație.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pe A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, în perioada 26 – 27 iunie 2023, se execută lucrări de reparație și întreținere, cu restricționarea circulației rutiere.

– pe tronsonul kilometric 238+400 metri – 239, pe sensul Sibiu – Sebeș, va fi restricționat traficul rutier pe banda de urgență și banda 1, până la data de 27 iunie, ora 18:00;

– pe tronsonul kilometric 265+400 metri – 264+600 metri, pe sensul sens Sebeș – Sibiu va fi restricționat traficul rutier pe banda de urgență și banda 1, până la data de 27 iunie, ora 09:00;

– pe tronsonul kilometric 272+800 metri – 274+300 metri, pe sensul Sibiu – Sebeș, va fi restricționat traficul rutier pe banda de urgență și banda 1, până la data de 27 iunie, ora 18:00.

Circulația în zona lucrărilor se va desfășura doar pe banda 2, dirijat prin semnalizare rutieră.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea până în 17 iunie. Variații mari de temperatură și perioade cu ploi sau furtuni. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

Vremea până în 17 iunie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni. 

Până la finalul lunii mai, temperaturile vor varia între 21 și 27 de grade. Zile mai răcoroase vor fi în intervalul 29-30 mai. Temperaturile vor avea variații semnificative.

Va mai ploua săptămâna viitoare, în majoritatea regiunilor, mai ales în sudul și nordul țării, dar și la munte, unde vor fi furtuni. Noi precipitații sunt anunțate în jurul datei de 28 mai, în centru, sud și nord-est.

Vremea de weekend în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Elev al Seminarului Teologic din Alba Iulia, premiul I la faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”

Publicat

Darius Luca, elev în clasa a XI-a la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, a obținut locul I la faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Astfel, acesta s-a calificat la faza națională a olimpiadei. 

„Marți, 14 mai 2024, a avut loc la Palatul Copiilor din Alba Iulia faza județeană a Olimpiadei „Meșteșuguri artistice tradiționale”. Aceasta este un concurs dedicat elevilor care prezintă interes și aptitudini pentru meșteșuguri tradiționale.

Seminarul nostru a fost reprezentat de către elevul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Bărbat rănit într-un accident pe strada Dâmboviței din Cluj-Napoca

Publicat

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață pe strada Dâmboviței din Cluj-Napoca.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca sunt cei care au intervinit de urgență.

Bărbat rănit într-un…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Cu trenul la mare. Programul estival de transport „Trenurile Soarelui”, al CFR Călători începe la jumătatea lunii iunie

Publicat

Cu trenul la mare: Programul estival de transport „Trenurile Soarelui”, al CFR Călători, va începe în noaptea de 14 spre 15 iunie şi va fi operaţional până la data de 8 septembrie.

Turiştii vor avea la dispoziţie 30 de trenuri ce vor asigura, zilnic, legături directe din toată ţara, cu staţiunile de la Marea Neagră şi cu Delta Dunării, transmite Radio România Actualități.

Totodată, CFR Călători reaminteşte celor interesaţi că pot beneficia de mai multe reduceri din tariful de transport, la cumpărarea unui bilet dus-întors sau cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe