Connect with us

Alba

Atenționare Cod Galben de inundații în Alba și în alte județe. Avertizare Cod Portocaliu în patru județe

Publicat


Hidrologii au emis luni atenționări Cod Galben de inundații pentru Alba și alte zone din țară, până miercuri la ora 16:00. De asemenea, patru județe se află sub Cod Portocaliu de inundații de marți dimineață.

Potrivit hidrologilor, sunt așteptate creşteri de debite şi niveluri ca urmare a propagării viiturilor formate anterior în amonte, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare.

Cod galben de inundați: de luni, 12…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Măsuri în Alba pentru siguranța traficului și evitarea incidentelor pe drumurile din zona montană. Precizările prefectului

Publicat

Prefectul de Alba, Nicolae Albu, a amintit măsuri avute în vedere, pentru evitarea blocajelor sau problemelor de trafic din cauze naturale pe principalele segmente de drumuri din zonele montane.

Contextul este dat de blocarea circulației din 16 februarie, pe DN67C Transalpina, când s-au prăbușit bolovani pe carosabil, iar turiștii nu s-au mai putut întoarce din zona de munte.

Prefectul a precizat că, în astfel de cazuri, se intervine cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO ȘTIREA TA: Incident pe un bulevard din Alba Iulia. Un bărbat s-a așeazat pe stradă și a blocat traficul rutier

Publicat

Un incident în trafic, pe o stradă din Alba Iulia, a fost suprins de un cititor alba24.ro. 

S-a întâmplat marți, 20 februarie, în jurul orei 17.00, pe strada Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în zona magazinului Dedeman. 

Din imaginile suprinse de un cititor alba24.ro, un bărbat s-a așezat pe mijlocul străzii și a blocat toată ciculația. Acesta avea în mână un baston cu care gesticula către șoferi.

Mai multe mașini au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alba Iulia, locul 3 în țară cu cel mai scump coș alimentar de consum. LISTA orașelor cu prețuri mari la alimentele de bază

Publicat

Alba Iulia, locul 3 în țară cu cel mai scump coș alimentar de consum. Municipiul Alba Iulia se află pe locul trei pe țară, după Cluj-Napoca și Zalău, cu cel mai scump coș  alimentar de consum, reiese din calculele făcute de HotNews pe baza prețurilor la alimentele de bază și al nivelului salariilor. 

În calculul coșului de consum au fost luate în considerare următoarele produse: cartofi, fasole uscată, ceapă uscată, varză…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Poliţiştii, jandarmii, militarii şi funcţionarii publici condamnați penal își pot pierde pensiile de serviciu. Lege la Parlament

Publicat

Un proiect de lege depus la Parlament prevede eliminarea pensiilor de serviciu pentru polițiștii, jandarmii, militarii și funcționarii publici cu statut special care au fost condamnați penal. Se referă la infracţiuni de corupţie sau de serviciu.

Actul normativ prevede modificarea Legii pensiilor militare de stat (Legea nr. 223/2015).

„Este imoral să acorzi beneficii unor persoane care încalcă legea. Situaţia devine cu cu atât mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe