Connect with us

Alba

Atenționare Cod Galben de inundații în Alba și în alte județe, până sâmbătă. Avertizare Cod Portocaliu într-o zonă din țară

Publicat



Hidrologii au emis vineri atenționări Cod Galben de inundații pentru Alba și alte zone din țară. De asemenea, un județ se află  sub Cod Portocaliu de inundații.

Sunt atenționări de:

  • scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale
  • creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri, cu posibile depăşiri ale cotelor de apărare.

Vezi și: Ciclon polar…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Tânăr din Alba Iulia, REȚINUT după ce a condus băut și fără permis. Polițiștii îl cercetează și pe proprietarul maşinii

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a fost prins la volanul unui autoturism, băut și fără permis. Și bărbatul care i-a încredințat mașina este cercetat de polițiști.  

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 01:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe C-lea Moților din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Doru Gheaja, moment remarcabil la aproape 83 de ani. ”Tu, Ardeal”, cântat în fața publicului emoționat din Cluj-Napoca

Publicat

VIDEO: Doru Gheaja, moment remarcabil la aproape 83 de ani, cu melodia ”Tu, Ardeal”. Părintele a fost invitat la un concert de pricesne organizat la Cluj – Napoca, în urmă cu două zile.

La cei aproape 83 de ani, preotul din Alba Iulia a urcat pe scenă și, cu vocea sa inconfundabilă, a emoționat audiența.


Momentul a fost surprins la concertul de pricesne organizat de Georgiana Lobonț, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară și de petrecere, de la noi din țară.

”Mulțumesc, părintelui Doru Gheaja de la Alba Iulia! O…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Când va fi adusă Sfânta Lumină de la Ierusalim. Anunțul făcut de Patriarhia Română

Publicat

Când va fi adusă Sfânta Lumină de la Ierusalim. Tradiția aducerii Sfintei Lumini de la Ierusalim, inaugurată de Părintele Patriarh Daniel în anul 2009, continuă și în acest an.

Lumina Sfântă a Învierii, care se aprinde doar o dată pe an la Mormântul Domnului de la Ierusalim, va ajunge și în acest an în România.

Potrivit reprezentanților Patriarhiei Române, Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, în seara zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul Așezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Elevii din Alba Iulia ar putea fi duși la școală cu autobuzul. Părinții, informați pe telefon când urcă și coboară copiii

Publicat

Lucrările de mobilitate din Alba Iulia au venit la pachet cu o serie de întrebări și nedumeriri pentru localnici. În viitorul apropiat, pe mai multe străzi principale din oraș vor exista benzi destinate doar transportului public. Asta înseamnă că doar autobuzele vor circula. 

Pentru a promova trasnsportul în comun, primăria vrea să implementeze un sistem de transport pentru elevi la școala. Un ”school bus”. Părinții ar urma să fie atenționați printr-un mesaj când aceștia urcă și coboară din autobuz. 

Asta ar înseamna ca părinții să accepte să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe