Connect with us

Alba

Ați văzut-o? Femeie din Alba, dată dispărută de iubitul ei. Semnalmente transmise de polițiști

Published

on



Polițiștii din Alba caută o femeie care a dispărut din municipiul Alba Iulia. Persoanele care pot da informații utile identificării femeii sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

În cursul zilei de 21 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la dispariția concubinei sale.

Aceasta a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ioan Dîrzu ar putea reveni în funcția de deputat de Alba. Noul primar al Abrudului, Radu Tuhuț, a demisionat din Parlament

Published

on

Noul primar al Abrudului, Radu Tuhuț, a demisionat din funcția de deputat. Demisia sa va intra în vigoare de luni, 28 octombrie. Radu Tuhuț (PSD), va depune vineri jurământul. Acesta îl va înlocui în funcție pe Cristian Albu (PNL).

Ioan Dîrzu ar putea reveni în funcția de deputat de Alba, în locul lui Tuhuț. Asta pentru că el este următorul pe lista candidaților de la alegerile de acum 4 ani. 

Radu Tuhuț a fost în acest mandat deputat de Alba. El este și fost președinte al PSD Alba și fost primar la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cupru Min SA Abrud are un nou Consiliu de Administrație. Cine sunt cei 5 membri numiți de Adunarea Generală

Published

on

Cupru Min SA Abrud are un nou Consiliu de Administrație numit de Adunarea Generală a Acționarilor pentru un mandat de 4 ani.

Cei 5 noi membri sunt: Bogdan Ştefan Chițescu, Adrian Ovidiu Duicu, Iulia Fabian-Mărincean, Marcel Radu și Radu Claudiu Roșca.

”Cupru Min le mulțumește pentru activitatea și eforturile depuse foștilor membri ai Consiliului de administraţie, care și-au încheiat mandatul: Lucian Ioan Rus, Ştefan David, Dorel Tomuș, Cristian Bandol și Alexandru Cordoș. Totodată, le urăm succes…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 496 de posturi în Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Aiud, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Published

on

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 22 octombrie. Sunt vacante 496 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vremea până la mijlocul lunii noiembrie. Când vor fi ninsori. Variațiile de temperatură și zilele cu ploi. Prognoza pe 4 săptămâni

Published

on

Vremea până la mijlocul lunii noiembrie. Va fi mai frig decât de obicei în această săptămână, în regiunile extracarpatice. În vest și sud, însă, temperaturile urcă la 20-21 de grade Celsius.

La începutul lunii noiembrie, maximele vor fi de 14-15 grade Celsius. În centru și la munte vor fi minime negative, după 4 noiembrie.

În rest, noaptea și dimineața vor fi între 1 și 7 grade Celsius.

Perioade cu ploi sunt anunțate în jurul datei de 30 octombrie și 8 noiembrie, în majoritatea regiunilor.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading