Connect with us

Alba

Atletele Ana Rodean și Mihaela Acatrinei, calificate la Campionatele Mondiale de Atletism din America 

Publicat



Atletele CS Unirea Alba Iulia, Ana Rodean și Mihaela Acatrinei, s-au calificat la Campionatele Mondiale de Atletism din Statele Unite ale Americii, la proba de 35 de kilometri marș, grație rezultatelor excelente obținute sâmbătă, 23 aprilie, în Slovacia, la unul dintre cele mai importante concursuri din circuitul internațional, Gold Level World Athletics Racewalking Tour Meeting. Competiția a contat și ca etapă de campionat național. 

Traseul pe care s-a desfășurat concursul a fost omologat internațional. Competiția a reprezentat una dintre ultimele încercări, în proba de 35 de km marș, la care sportivele noastre puteau obține calificarea la Campionatele Mondiale de Atletism din luna iulie 2022, de la Eugene, Oregon, SUA.

”La start s-au prezentat  multe dintre cele mai valoroase mărșăluitoarea ale lumii, realizându-se numeroase recorduri, inclusiv un record continental, cel al Americi de Sud. Cu ocazia acestui concurs, mai multe țări și-au organizat propriile Campionate Naționale de Marș. Printre acestea s-a numărat și România. Sportivele de la CS UNIREA Alba Iulia au avut o prestație foarte bună, asigurându-și practic, prin rezultatele obținute, calificarea la cea mai importantă competiție atletică a…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sute de amenzi și zeci de dosare penale, după acțiunile Poliției Alba în minivacanța de Paște. Câți șoferi au rămas fără permise

Publicat

Polițiștii din Alba au dat peste 600 de amenzi, au descoperit aproape 80 de infracțiuni și au reținut peste 20 de permise, în minivacanța de 1 Mai și Paște. Trei persoane au fost reținute.

În perioada 30 aprilie-6 mai 2024, peste 180 de polițiști au acționat, zilnic, pe raza județul Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere.

Aceștia au utilizat, în medie, 90 de autospeciale, din care 13 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Structurile de poliție au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bilanțul jandarmilor din Alba, în mini-vacanța de Paște: Au alungat doi urși, au controlat transporturi de lemne și au dat amenzi

Publicat

Bilanțul jandarmilor din Alba, în minivacanța de Paște: Jandarmii din Alba au alungat doi urși din apropierea unor locuințe, au controlat transporturi de lemne, au descoperit 7 infracțiuni și au dat dat amenzi în mini-vacanța de Paște. 

În fiecare zi peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ.

Totodată, colegii de la posturile montane au fost în permanență în teren și au oferit recomandări utile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Zeci de șoferi amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Acțiunile polițiștilor și jandarmilor în județ

Publicat

Zeci de șoferi au fost amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au derulat și luni, în a doua zi de Paște, acțiuni în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 236 de persoane. Au fost verificate 167 de autovehicule.

Au fost constatate 43 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În total, au fost aplicate amenzi în valoare de 7.465 lei.

Au fost efectuate 51 de testări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență. Ce spun oamenii

Publicat

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: O parte dintre păgubiții în scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat marți în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. 

Oamenii spun că au încercat să atragă atenția cu privire la ceea ce au numit ”deficiențele observate în procedura de insolvență și despre lipsa de transparență a cabinetului” în raport cu ei.

”Punctul în care ne aflăm de șase luni este același, adică nu s-a făcut nimic, nu s-a făcut nici un fel de progres, ăsta ar fi punctul, în care marea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe