Connect with us

Eveniment

Atletism: Florentina Iușco va reprezenta CSM Deva la Balcaniadă, iar Eric Rus a realizat un record personal

Publicat


Doi atleți de la CSM Deva au obținut rezultate remarcabile la competiția națională de atletism desfășurată la București, iar sportiva Florentina Iușco a obținut un loc de participare la Balcaniada de seniori, care se va desfășura în Turcia, în timp ce sportivul Eric Rus a obținut un record personal.

Potrivit CSM Deva, la finele săptămânii trecute s-a desfășurat cea de-a doua etapă a Campionatului Național de sală la atletism pentru seniori, tineret și juniori.

La competiția de la București au participat și doi atleți de la CSM Deva, care au avut, din nou, rezultate remarcabile.

În proba de săritura în lungime a senioarelor, Florentina Iușco a reconfirmat forma bună în care se află în acest început de an.

Sportiva pregătită de profesorul Nicolae Alexe nu doar că a câștigat proba, ci și-a îndeplinit și baremul de participare la Balcaniada de seniori, care se va desfășura în Turcia, la Istanbul, pe 11 și 12 februarie, la ediția trecută Flory cucerind medalia de argint.

“Florentina a câștigat etapa de la „naționale” cu un rezultat bun, de 6, 46. Eleva mea este într-o formă bună, câștigând toate cele patru concursuri de sală în care a participat în acest an.

La Flory nu se pune problema calificării la finala Campionatului Național, aceasta fiind deja rezolvată. Important este că a reușit calificarea la Balcaniada de la Istanbul, de la sfârșitul acestei săptămâni, unde sperăm să obținem un rezultat cât mai bun.

Pentru a nu risca o accidentare nedorită, am decis ca sportiva mea să nu participe la triplusalt și la 60 plat, unde, de asemenea, a avut rezultate bune în acest sezon.

Urmează, apoi, finala Campionatului Național, pe 18 și 19 februarie, și, după aceea, Campionatul European, din perioada 2-5 martie, tot la Istanbul, unde sperăm să fim prezenți”, a declarat profesorul Nicolae Alexe, antrenorul atletei Florentina Iușco, de la CSM Deva.

La etapa de la București a participat și juniorul Eric Rus, care a obținut, și el, rezultate notabile, chiar dacă nu a alergat în proba sa favorită, cea de 3.000 de metri.

Sportivul pregătit de profesorul Cornelia Juratoni a reușit o clasare pe podium și un record personal.

„Din păcate pentru Eric, Balcaniada de juniori a fost anulată.

În condițiile în care el are asigurată calificarea în finala națională de la 3.000, dar și datorită schimbării, de ultim moment, a programului, am decis ca el să alerge în alte două probe.

Astfel, în clasamentul juniorilor, la 1.500 de metri, Eric a fost al doilea, iar la 800, o probă cu care nu este prea familiarizat, chiar dacă a terminat al cincilea, a reușit o îmbunătățire a recordului personal cu peste două secunde, lucru care nu face decât să ne bucure și să ne dea speranțe că va putea obține rezultate mai bune și în această probă”, a declarat profesorul Cornelia Juratoni, antrenorul de la CSM Deva al atletului Eric Rus, care va participa la finala Campionatului Național de sală pentru juniori în perioada 4-5 martie.

sursa foto: Facebook / CSM Deva


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

PREMII de 20.000 de Euro la ediția a 12-a a Wizz Air Cluj-Napoca MARATHON

Publicat

Duminică, 2 aprilie, va avea loc la Cluj-Napoca cea de-a 12-a ediție Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, la care s-au înscris 4.000 de alergători. Valoarea totală a premiilor pregătite pentru câștigători este de 20.000 de euro, conform unui comunicat al organizatorilor.

 

wizz air cluj napoca marathon


traseu 1

Cluj

LIVE VIDEO. Ședința Consiliului Local Cluj-Napoca. Proiectele de pe ordinea de zi. Finanțare prin PNRR

Publicat

Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca este convocat, luni, în ședința extraordinară, de la ora 14, având două proiecte pe ordinea de zi. Aceasta se va desfășura în sistem online.

Primul este un proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului „Împreună pentru viitor – Servicii complementare de educație timpurie în comunități vulnerabile din municipiul Cluj-Napoca”, spre finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C15 – Educație, apel de proiecte „Dezvoltarea serviciilor de educație timpurie complementare”, respectiv a valorii proiectului și a cheltuielilor legate de acesta….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

STUDIU: Clujul și Bucureștiul, cele mai SCUMPE orașe din țară pe piața CHIRIILOR

Publicat

Conform unui studiu realizat pe baza unor statistici de pe Imobiliare.ro, Clujul și Bucureștiul sunt cele mai scumpe orașe pe piața chiriilor. Timișoara este orașul din România cu cele mai accesibile chirii, scrie Mediafax.

Cele mai accesibile apartamente de închiriat pot fi găsite în Timișoara. Potriviit analizei, diferența dintre chiriile solicitate în Timișoara și Cluj-Napoca sau București, se apropie de 30% în cazul garsonierelor și depășește 20% în cazul apartamentelor cu 2 și 3 camere. Cele mai scumpe chirii din țară sunt în București și Cluj-Napoca.

Potrivit datelor colectate de portalul de imobiliare, în marile orașe ale țării…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Eveniment

VIDEO: Premiera filmului PHOENIX – Povestea, luni seară, la Cinematograful Scala din Zalău

Publicat

Luni seară, de la ora 19.00 la Cinematograful Scala din municipiul Zalău va avea loc premiera filmului PHOENIX.

Potrivit Primăriei Municipiului Zalău, la Zalău va avea loc premiera filmului PHOENIX- Povestea.

Premiera va avea loc luni seară, începând cu ora 19.00, în sala 2D a Cinematografului Scala.

Proiecția specială a filmului va rula în prezența liderului trupei, Nicu Covaci și a regizorului Cristian Radu Nema.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria cinematografului, începând cu ora 14:30.

Citește mai departe