Connect with us

Eveniment

Au apărut brazii de Crăciun în Sibiu – Prețurile ajung și la 300 de lei

Publicat



Cu nouă zile înainte de venirea lui Moș Crăciun, au apărut și brazii de vânzare în oraș. Prețurile încep de la 39 de lei și urcă până la 300 de lei

Dacă încă nu ați achiziționat un brad pentru sărbătorile de Crăciun, trebuie să știți că din aceste zile găsiți simbolul Crăciunului și în piețele din oraș. Primii brazi au apărut deja în spațiul special amenajat de la Piața Cibin, iar oferta este pentru toate buzunarele. Aici, prețurile variază între 40 și 300 de lei.

brazi piata cibin 1

brazi piata cibin 2

Prețurile brazilor diferă în funcție de mărimea lor. Se găsesc variante pentru toate buzunarele. Brazii mai mici de înălțime costă aproximativ 90 de lei, iar cei care depășesc un metru jumătate, ajung la 220 de lei.

brazi piata cibin 5

brazi piata cibin 6

brazi piata cibin 7

brazi piata cibin 8

De asemenea, brazi de Crăciun se găsesc și la magazinele de bricolaj din Sibiu. De exemplu, la Dedeman există o gamă variată de brazi, de diferite mărimi și prețuri. Cei mai mici pleacă de la prețul de 30 de lei, și ajung până la 230 de lei.

brazi dedeman 1

brazi dedeman 3

brazi dedeman 4

brazi dedeman 6

brazi dedeman 8

brazi dedeman 9

brazi dedeman 10

brazi dedeman 11

brazi dedeman 13

brazi dedeman 14

Prețuri pentru toate buzunarele și pomi de Crăciun pentru toate gusturile găsiți și la magazinul Leroy Merlin din Șelimbăr. Aici prețurile sunt cuprinse între 40 și 130 de lei.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Avertizare Cod Protocaliu de furtuni în Alba. Ploi torențiale, descărcări electrice și grindină. Localitățile vizate

Publicat

Meteorologii au emis miercuri o avertizare Cod Portocaliu de furtuni valabilă în mai multe localități din județul Alba până la ora 15:30.

Se vor semnala averse torențiale care vor acumula 25…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și grindină.

Avertizări similare sunt valabile și pentru județele Sibiu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Atenție, ȘOFERI! A3 INUNDATĂ pe tronsonul Câmpia Turzii – Nădășel! Recomandările poliției

Publicat

Circulaţia pe autostrada A3 Turda – Borş se desfăşoară miercuri cu dificultate, din cauza unei furtuni care a dus la acumularea unei cantităţi mari de apă pe carosabil.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Doi polițiști au fost agresați fizic într-un cartier din Alba Iulia. Reprezentanții IPJ Alba au spus că au fost doar înjurați

Publicat

O femeie și un bărbat din Alba Iulia, care locuiesc în cartierul ”Lumea Nouă” din Alba Iulia sunt cercetați penal pentru ultraj, după ce au agresat doi polițiști ai IPJ Alba. 

Sâmbătă 20 iulie, reporterii alba24.ro au solicitat informații legate de caz. Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, într-un comunicat de presă a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Garsonieră de LUX, de 22 mp, de vânzare la Cluj-Napoca. Prețul e de 109.000 de euro!

Publicat

O garsonieră ”de lux”, cu o suprafață de 22 mp, este scoasă de vânzare în zona Iulius Mall din Cluj-Napoca, iar agenția imobiliară care a lansat-o pe piață susține că este vorba despre ”o investiție”.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate