Connect with us

Alba

Au apărut traficanții de vouchere la Rabla pentru Electrocasnice. Zeci de anunțuri cu super-oferte postate pe internet

Published

on



Vouchere din programul „Rabla pentru Electrocasnice” au fost scoase la vânzare pe internet pe site-uri de mică publicitate. Zeci de astfel de anunțuri au fost postate, în situația în care aceste tichete nu se emit în formă fizică și sunt nominale.

Sunt și super-oferte: cei interesați pot cumpăra un voucher, împreună cu un aparat electrocasnic vechi, ce trebuie predat în schimbul celui nou.

Andrei Iorgulescu, director general al Administrației Fondului pentru Mediu, a explicat la Digi24 că acest fenomen care este o ilegalitate nu poate fi oprit, singura sancțiune fiind că voucherul nu poate fi utilizat de cel care nu are acest drept.

Anul acesta, programul Rabla pentru Electrocasnice are un buget de 75 de milioane de lei și este estimat un număr de 200.000 de beneficiari.

Andrei Iorgulescu, director general al Administrației Fondului pentru Mediu, a declarat la Digi24 că aplicația utilizată în acest an are mai multe chei de securitate, adică persoana își introduce cartea de identitate scanată, iar aplicația verifică aceste date cu cele introduse manual.

„Plus că, și în magazin, și atunci când se livrează echipamentele se face identificarea persoanei.”, a spus el.

Cei care cumpără un voucher nu il pot utiliza

Dacă…

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Povestea Mariei Bolea, femeia din Alba Iulia care îi ajută pe copiii cu autism și sindrom Down să perceapă lumea

Published

on

Printre casele și vilele din zona Schit, într-o parte mai ferită a orașului Alba Iulia, într-o casă cu multe încăperi, se ascund de ochii lumii zeci de povești. Povești de viață dureroase, ale unor persoane care nu percep realitatea așa cum o percepem noi. 

Zeci de copii cu probleme de vedere, dar și cu autism, sindromul Down sau alte afecțiuni neuropsihice încearcă să învețe cum să perceapă lumea. Reporterii alba24.ro au mers casa familiei Bolea, Maria și Nicolae. Casă care în 18 ani s-a transformat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Elevii au intrat în vacanța de toamnă 2024. Câte zile libere vor avea și când se întorc la cursuri. Calendar an școlar și examene

Published

on

Elevii au intrat în vacanța de toamnă 2024. Este prima vacanță din anul școlar 2024-2025. Vor avea 9 zile libere, inclusiv weekend-urile, până în 4 noiembrie, când se întorc la cursuri. A doua perioadă de cursuri va fi până în preajma sărbătorilor de iarnă.

Potrivit calendarului de an școlar 2024-2025, vacanța de toamnă este în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie.

Urmează a doua perioadă de cursuri, în intervalul 4 noiembrie – 20 decembrie.

În noiembrie, va fi acordată și prima tranșă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Ziua Armatei, sărbătorită la Sebeș, Petrești, Răhău și Lancrăm. Depuneri de coroane și ceremonii militare

Published

on

Vineri, la Sebeș, Petrești și Lancrăm s-au desfășurat ceremonii de Ziua Armatei. Comunitatea a omagiat într-un cadru solemn eroii care și-au dat viața pe diferitele câmpuri de bătălie pentru apărarea țării.

De asemenea, au fost sărbătoriți reprezentanții uneia dintre cele mai importante instituții ale statului – Armata Română, transmite Primăria Sebeș.

Au fost organizate depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din incinta Bisericii Ortodoxe din Petrești, la Cimitirul Eroilor din Sebeș, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Un nou pas pentru construirea centurii de sud a municipiului Alba Iulia. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Published

on

Un nou pas pentru construirea centurii de sud a municipiului Alba Iulia. Potrivit proiectului, noua șosea va lega intersecția dintre B-dul Revoluției 1989 cu strada Lalelelor de intersecția dintre B-dul Ferdinand I cu strada Viilor. Centura va avea două benzi pe sens, trotuare, piste de biciclete și zone verzi. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat pe 25 octombrie depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Fluidizarea traficului rutier prin măsuri de mobilitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading