Connect with us

Alba

Autoritățile din România și din mai multe țări au destructurat grupul de hackeri HIVE, după 6 luni de monitorizare

Publicat


Gruparea de criminalitate cibernetică HIVE a fost destructurată într-un efort coordonat al autorităților din Canada, Franța, Germania, Irlanda, Lituania, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Portugalia, România, Spania, Statele Unite ale Americii și Suedia.

”Europol a sprijinit autoritățile germane, olandeze și americane în eliminarea infrastructurii prolificului ransomware HIVE.

Oamenii legii au identificat cheile de decriptare și le-au împărtășit cu multe dintre victime, ajutându-le să recâștige accesul la datele lor fără a plăti infractorii cibernetici”, se arată în comunicatul Europol, citat de DNSC.

Autoritățile au monitorizat în secret…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORi

Publicat

Membrii Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia au desfășurat sâmbătă o acțiune umanitară pentru persoanele care locuiesc în zonele greu accesibile din Munții Apuseni.

Astfel, tinerii organizației studențești, însoțiți de părintele Andrei Bâldea, protopop al protoieriei Câmpeni, au vizitat peste 60 de familii din comuna Vidra, oferindu-le în dar pachete cu alimente neperisabile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tragedie la Răhău: Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat de un copac, în grădina casei

Publicat

Tragedie la Răhău: Un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat de un copac, în grădina casei. Descoperirea a fost făcută de o vecină. 

La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 06.30, Poliția Municipiului Sebes a fost sesizată de către o femeie din localitatea Răhău – Sebeș, cu privire la faptul că vecinul său este spânzurat, de un copac, în gradina locuinței.

Echipa de cercetare deplasată la fața locului au identificat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric: Trei scenarii legate de costurile pentru populație

Publicat

Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric. Asociația Energie Inteligentă a analizat trei scenarii legate de costuri, pe care le-a adunat într-un studiu. 

Primul studiu privind convertirea energetică a unui oraș din România în full-electric, realizat de Asociația Energia Inteligentă, arată că din trei scenarii analizate (full electric, Mix energetic cu și fără termoficare), scenariul full…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat duminică Băile Sărate de la Ocna Mureș, înainte de deschiderea pentru public

Publicat

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat duminică Băile Sărate de la Ocna Mureș, inaugurat anul trecut, a anunțat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

”Baza de tratament și agrement, cea mai modernă investiție publică în domeniul balnear din România, pune în valoare potenţialul terapeutic şi turistic deosebit al zonei, Ocna Mureş devenind un punct de reper în peisajul turistic şi balnear naţional.

Îi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe