Connect with us

Eveniment

Autoturism lovit de tren, într-o localitate din Mureș. A fost anunțată o victimă

Published

on



Arhivă foto

 Un accident feroviar s-a produs vineri după-amiază, 12 mai 2023, în Dumbrăvioara, județul Mureș. Din primele informații, o persoană a fost rănită, după ce un autoturism a fost lovit de tren.

Potrivit ISU Mureș, pompierii militari mureșeni din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, intervin în localitatea Dumbrăvioara la un accident feroviar.

Un autoturism a fot lovit de tren.

Din primele date, conducătorul auto de sex masculin este conștient și cooperant.

Victima primește îngrijiri medicale în ambulanța prezentă la locul accidentului.

Au fost alocate la caz un echipaj SMURD terapie-intensivă și un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

UPDATE ora 15.10: Accident feroviar în Dumbrăvioara. Ce spun polițiștii

„În jurul orei 14.20, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs la trecerea la nivel cu calea ferată, în localitatea Dumbrăvioara.

Din primele informații, un autovehicul, condus de un localnic, de 50 de ani, care se deplasa pe direcția Dumbrăvioara – Sângeru de Pădure, ar fi intrat intrat în coliziune cu un tren, care circula pe relația Târgu Mureș – București.

În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale.

Șoferul de 50 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a precizat reprezentantul IPJ Mureș.

intervenția este în dinamică


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Expoziție caritabilă la Cluj ,,Mâini pentru îngeri” în ajutorul copiilor bolnavi.Bani pentru Centrul ”Sf. Hristofor”

Published

on

Asociația ,,Sfântul Nectarie” Cluj în colaborare cu Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români-Filiala Cluj-Napoca (ASCOR Cluj-Napoca), a organizat în perioada 10-17 octombrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

SONDAJ Votează MISS și MISTER POPULARITATE la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

Published

on

MISS și MISTER popularitate la Balul Bobocilor 2024, la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Balul Bobocilor 2024 are ca tematică celebrul Met Gala. Această seară specială va avea loc pe data de 15 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților, și promite să aducă strălucire și eleganță.

Opt perechi de boboci vor defila pe covorul roșu, fiecare reprezentând o celebritate emblematică. De la staruri de cinema la personalități ale modei, fiecare pereche va aduce o pată de culoare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Compania de Apă Someș majorează salariile angajaților în medie cu 1.000 de lei. De ce? Pentru că poate

Published

on

Compania de Apă Someș SA a solicitat Consiliului Județean Cluj aprobare să majoreze salariile angajaților cu circa 11% anul acesta, după ce luna trecută a majorat prețul la apă potabilă și la canalizare.

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Ceremonia de constituire a Consiliului Județean Alba, în 21 octombrie. Președintele Ion Dumitrel și consilierii depun jurământul

Published

on

Ceremonia de constituire a Consiliului Județean Alba, după alegerile locale din 2024, se va desfășura luni, 21 octombrie, la sediul instituției. Președintele ales și validat, Ion Dumitrel, precum și consilierii județeni validați vor depune jurământul.

Vor începe un mandat de patru ani. Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, se află la al șaselea mandat de conducere a instituției administrative județene.

Mandatele au fost validate prin hotărâri ale Tribunalului Alba.

PNL va avea 17 mandate, PSD 10, iar AUR…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading