Connect with us

Alba

Avarie la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Aiud. Când va fi reluată furnizarea apei

Published

on



Avarie la rețeaua de alimentare cu apă potabilă în Aiud. Apa CTTA anunță că furnizarea apei este întreruptă pe mai multe străzi din municipiu, până după-amiaza.

”În 19 octombrie, din cauza unei avarii a conductei de distribuție a apei potabile din municipiul Aiud, se oprește furnizarea apei potabile, până la ora 16.00, pe următoarele strazi: Iazului, Grădinilor și Popa Șapcă.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, caz in care…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

SONDAJ Votează MISS și MISTER Alba24.ro: Balul Bobocilor 2024 la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Published

on

MISS și MISTER Alba24.ro: Balul Bobocilor 2024 la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia. Șase perechi de boboci intră în competiție pentri titlul de Miss și Mister Boboc, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia.

Balul va avea loc în data de 22 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00.

Balul va fi urmat de un After Party, care va avea loc în Stage Club, de la ora 23:00. Atmosfera va fi animată de artistul Albert NBN.

Până la evenimentul propriu zis, alba24.ro va îndeamnă să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Parc de agrement pe malul râului Mureș, în apropierea bazei de tratament de la Ocna Mureș. Acord cu CJ Alba pentru investiție

Published

on

Consiliul Județean Alba și Primăria Ocna Mureș intenționează să deruleze o investiție prin care va fi amenajat un parc de agrement pe malul râului Mureș, în apropierea bazei de tratament. În acest sens, cele două administrații încheie un acord pe 10 ani.

La Ocna Mureș, dezvoltarea bazei de tratament a creat oportunitatea extinderii opțiunilor pentru turiști și localnici, în ceea ce privește petrecerea timpului liber.

Primăria Ocna Mureș a cumpărat un teren în suprafață de 5 hectare, situat limitrof…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Evenimente de weekend în Alba: târg de carte pentru copii și spectacole la Alba Iulia, festival de folclor la Ocna Mureș. Program

Published

on

Evenimente de weekend în Alba. La finalul acestei săptămâni, la Alba Iulia continuă târgul de carte pentru copii, iar seara este spectacol de teatru în cadrul Festivalului ”Alb-Umor”. La Ocna Mureș, duminică, va fi a 36-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Mureș, pe marginea ta”.

La Alba Iulia, sâmbătă, va fi și evenimentul ”Praetorian Gates”, cu ateliere istorice și muzică rock.

Târgul de carte pentru copii la Alba Iulia

Sâmbătă și duminică, Palatul Principilor Transilvaniei din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Zamfirescu, Ifrim și Pavlu, pe scenă la Alba Iulia, în ”Artă”. O comedie modernă despre teoria scandalului între trei prieteni

Published

on

Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu și Gheorghe Ifrim au fost vineri seara, pe scena Teatrului de Păpuși din Alba Iulia, în ”Artă” de Yasmina Reza, o teorie a scandalului între trei prieteni. O comedie modernă în regia lui Cristi Juncu, la Teatrul Bulandra. Două ore de spectacol care captează publicul prin text, ironie, autoironie. Fără gaguri ieftine sau forțări pe scenă. 

Un text greu, care nu îți lasă ochii să fugă de pe actori. Și dacă tot vorbim de vizual, când am intrat în sala de spectacol primul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading