Connect with us

Alba

Avarie la rețeaua de apă potabilă, în cartierul albaiulian Pâclișa. Precizările Apa CTTA

Published

on



O parte din locuitorii a două străzi din cartierul albaiulian Pâclișa au rămas miercuri după-amiază fără apă potabilă, după o avarie la rețeaua de distribuție. 

Operatorul Apa CTTA – Sucursala Alba a transmis miercuri, în jurul orei 13:40, că a fost întreruptă alimentarea cu apă potabilă în Pâclisa, str. Garoafei (partial) și str. Carpenului (parțial) din cauza unei avarii a rețelei de distribuție.

Durata întreruperii este estimată la circa 4 ore.

„La reluarea furnizării apei potabile pot…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Florin Vlad din Alba Iulia vrea să arate că are cel mai puternic braț stâng în skandenberg, la Sibiu. Va participa la Cupa Lupilor

Published

on

Florin Vlad din Alba Iulia merge la Sibiu pentru a arăta că are cel mai puternic braț stâng din România, la skandenberg. Acesta își va încleșta brațul Florin Rada, la competiția sportivă, Cupa Lupilor, ediția a IV-a. 

Cei doi vor concura la categoria grea. Florin Vlad are 35 de ani și 112 kilograme, iar Florin Rada 47 de ani și 117 kilograme. 

Evenimentul sportiv va loc la Shopping City Sibiu, în data de 12 octombrie 2024. Concurentul din Alba Iulia va participa din partea clubului ACS Clubul Lupilor Sibiu….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

A tăiat patru copaci, dar s-a ales cu mai multe dosare penale. Câte infracțiuni a comis într-o singură zi un bărbat din Alba

Published

on

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din Zlatna s-a ales cu un dosar penal după ce a tăiat ilegal patru copaci. Fapta s-a petrecut în data de 30 septembrie, iar o zi mai târziu acesta a fost reținut. 

Pe lângă că a tăiat copacii acesta i-a transportat cu un autoturism pe care erau montate plăcuțe false. Mai mult de atât, bărbatul nici nu avea permis de conducere.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 2 octombrie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 octombrie 2024,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Furt de cablu din cupru dintr-un depozit Cupru Min SA Abrud. Poliția și procurorii anchetează cazul. Precizările companiei

Published

on

O cantitate însemnată de cablu din cupru a fost furată dintr-un depozit ce aparține Cupru Min SA Abrud. Poliția anchetează cazul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

Compania a făcut precizări despre acest caz.

”Cupru Min reconfirmă existența unei investigații a autorităților abilitate din județul Alba, în urma sezizării privind sustragerea unei cantități apreciabile de cablu de cupru, dintr-un depozit al companiei, de către persoane necunoscute.

Comunicarea de date despre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cardurile de alimente vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei, în octombrie. Data la care vor intra banii

Published

on

Cardurile de alimente vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei, în octombrie. Peste 2,6 milioane de români vor primi în luna octombrie o nouă tranșă de 250 lei pentru cumpărarea de alimente.

Cardurile de alimente (tichetele sociale) vor fi încărcate din data de 15 octombrie, cu o nouă tranșă de 250 de lei, a anunțat miercuri ministrul Investițiilor, Adrian Câciu. 

Guvernul a majorat plafonul veniturilor de la care se acordă voucherele sociale, la 2.210 lei. Măsura a fost luată în contextul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement