Connect with us

Alba

Aventurile unui tânăr de 18 ani, într-o parcare din Alba Iulia, la volanul unei autoutilitare furate. Ce s-a întâmplat

Publicat



politie noaptea

Un tânăr din Brașov va fi cercetat pentru furt și conducere fără permis, după o faptă comisă în noaptea de 21 spre 22 ianuarie, într-un cartier din Alba Iulia. 

Acesta a furat o autoutilitară, a condus-o printr-un cartier din Alba Iulia și a avariat două alte mașini parcate. Când a fost identificat de oamenii legii, aceștia au descoperit că tânărul nu avea nici persmis de conducere. 

Proprietarul de drept al mașinii a…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat din Cugir, cu dosar penal. De unde a furat două biciclete pe care voia să le vândă

Publicat

Un bărbat din Cugir s-a ales cu dosar penal după ce ar fi furat două biciclete din scara unui bloc. Acesta a fost identificat de polițiștii din oraș.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 30 aprilie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au identificat un bărbat de 30 de ani, din Cugir. Acesta este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă sesizată poliției la data de 25 aprilie 2024.

În noaptea de 24/25 aprilie 2024, bărbatul ar fi pătruns în scara unui bloc din Cugir, de unde ar fi sustras două biciclete,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

PAȘTE 2024: Lumina Sfântă va fi adusă sâmbătă seara la Alba Iulia, pentru slujba de Înviere. Semnificații pentru credincioși

Publicat

Paște 2024. Lumina Sfântă va fi adusă sâmbătă seara la Alba Iulia. Aceasta ajunge mai întâi, de la Ierusalim, pe Aeroportul ”Otopeni”.

Patriarhia Română a anunțat că Lumina Sfânta va fi adusă de la Ierusalim, în seara de sâmbătă, 4 mai 2024, de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul Așezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte. Va fi oferită delegaţilor eparhiilor Patriarhiei Române prezenți la Aeroportul Internaţional „Otopeni”.

O delegație a Arhiepiscopiei Alba Iuliei va fi prezentă sâmbătă seara pe Aeroportul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO Accident în Alba Iulia: Momentul impactului dintre două mașini, surprins de o cameră de bord

Publicat

VIDEO Accident în Alba Iulia: Momentul impactului dintre două mașini, de miercuri seara, a fost surprins de o cameră de bord a unui alt participant la trafic. 

În imagini se poate observa că una dintre mașini încearcă să facă stânga și taie calea celui de-al doilea autoturism.

Ocupanții celor două autovehicule rămân în mașini în urma șocului, însă nici un alt participant la trafic nu s-a oprit pentru a vedea dacă poate ajuta.

Mai multe autoturisme trec pe lângă cele două mașini din care nu se vedea nici o mișcare, fără să încerce să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Probleme la Alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și Terheș. Listele de susținere depuse pentru consiliul județean, INVALIDATE

Publicat

Probleme pentru cele două partide extremiste, PNCR și SOS la Alba. Candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, dar și listele pentru consilieri județeni au fost respinse. 

Au fost respinse de Biroul Electoral Județean, din cauza neregulilor găsite în listele de semnături pentru susținerea candidaților. Decizia a fost luată pe 1 mai 2024 și poate fi contestată la Tribunalul Alba, în termen de 48 de ore.

Atât în listele depuse de partidele conduse de Cristian Terheș și Diana Șoșoacă, reprezentații BEJ au găsit probleme.

Foi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe