Connect with us

Alba

Averile candidaților la prezidențiale. Cât de bogați sunt Ciolacu, Ciucă, Geoană, Lasconi, Simion și alții

Published

on



Averile candidaților la prezidențiale: Cursa pentru președinția României scoate la iveală nu doar viziuni politice diferite, ci și averi variate ale candidaților.

De la proprietăți imobiliare impunătoare și mașini de lux, la conturi bancare substanțiale sau împrumuturi personale, declarațiile de avere ale principalilor candidați arată discrepanțe majore între stilurile de viață ale acestora.

Potrivit declarațiilor de avere publicate recent, diferențele dintre aceștia sunt evidente: unii dețin…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Lecție deschisă despre ororile Holocaustului, la două școli din Blaj. Ce lecții au învățat elevii

Published

on

Elevii  claselor VII-VIII  din cadrul Școlii Gimnaziale ,,P.P. Aaron,, Blaj și Școala Gimnazială ,,I. M. Moldovan,, Blaj au participat, în perioada 7-9 octombrie, la activitatea educativă intitulată „Holocaustul – Lecții ale Memoriei”.

A fost vorba despre o activitate făcută cu prilejul Zilei Naționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului. A fost vorba despre o activitate menită să le ofere o înțelegere profundă a evenimentelor tragice din perioada Holocaustului și a importanței combaterii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Avans limitat la 10% la cumpărarea de apartamente și case de la dezvoltator. Proiect PSD cu impact major pe piața imobiliară

Published

on

Avans limitat la 10% la cumpărarea de apartamente și case de la dezvoltator. PSD a depus în Parlament un proiect legislativ care limitează avansul pentru cumpărarea de imobile construite de dezvoltatori. 

Proiectul mai prevede și că avansul se achită într-un cont special care poate fi utilizat doar pentru respectivul proiect, scrie G4Media.

Inițiativa vine după ancheta Recorder despre Nordis. PSD a reacționat cu un proiect de lege după scandalul imobiliar care a stârnit vâlvă la nivel național și care viza…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Care sunt cele 11 străzi din Alba Iulia pe care se extinde rețeaua de apă și canalizare. Primăria a semnat contractul de lucrări

Published

on

Primăria Alba Iulia va demara lucrări de extindere a rețelelor de apă și canalizare pe 11 străzi. Primarul Gabriel Pleșa a anunțat că a semnat marți contractul pentru acestea. 

Este vorba despre străzile Lotru, Stufului, Păpădiei, Socului, Făgetului, Gutuiului, Pepinierei, Ana Ipătescu, Rojomal, Theodor Pallady și Ienupărului.

”Este o investiție care va contribui și la reducerea poluării mediului, prin eliminarea foselor individuale sau a puțurilor absorbante folosite pentru evacuarea apelor…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Alba Iulia: Poeta Ana Blandiana va primi titlul de Cetățean de Onoare, alături de Aurel Pantea, Cornel Nistea și Romulus Rusan

Published

on

Poeta Ana Blandiana va primi titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Alba Iulia. Primarul Gabriel Pleșa a inițiat un proiect în acest sens. 

Pe lângă Ana Blandiana, alți trei scriitori sunt propuși de Pleșa, pentru acest titlu: Aurel Pantea, Cornel Nistea și Romulus Rusan (post-mortem).

Ana Blandiana și-a făcut debutul în literatură în anii 1960 și a continuat să publice volume de poezie, proză și eseuri, devenind una dintre cele mai apreciate și citate autoare române contemporane.

  • Otilia Coman…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading