Connect with us

Cluj

AVERTISMENT. Aleșii USRPLUS: Riscul este de a deveni un partid-breloc pe scena politică românească. Susțin programul lui Cioloș

Publicat



usrplus imagine profil.png

Peste 30 de parlamentari și europarlametari USRPLUS au lansat o scrisoare în care recunosc că partidul trece printr-o criză și avertizează că dacă aceasta nu se rezolvă rapid, există riscul ca USRPLUS să devină un partid-breloc pe scena politică românească. Scrisoarea este semnată și de trei din cei patru parlamentari de Cluj, deputații Oana Murariu și Viorel Băltărețu, precum și de senatorul Cristian Bordei.

”Președintele USR PLUS a prezentat în Biroul Național, în data de 3 februarie, un program legat de evoluția partidului pentru următorii 3 ani, conform cerințelor statutare.
USR PLUS este singurul partid anticorupție, pro-reforme, pro-european și capabil de guvernare. Asta înseamnă că trebuie să fim în primul rând uniți, performanți și aproape de oameni. Pentru asta este necesar să ne reconectăm cu membrii noștri, cu societatea civilă, cu mediile profesionale și cu cetățenii, în general.
În acest moment, trebuie să recunoaștem că trecem, ca partid, printr-o perioadă de criză, accentuată de contextul socio-economic actual (pandemia de Covid-19, criza energetică, inflație record etc.), existând riscul de a sfârși în irelevanță, de a deveni un partid-breloc pe scena politică românească.

Dacă vrem să evităm acest lucru trebuie să acționăm acum.
Considerăm că soluțiile din program sunt în acord cu solicitările membrilor legate de organizarea de competiții corecte bazate pe meritocrație, atât pentru structurile partidului, cât și pentru guvernare, reafirmă angajamentul pentru o mai strânsă colaborare cu societatea civilă, mediul antreprenorial și academic și subliniază necesitatea îmbunătățirii proceselor electorale interne, respectiv de recrutare pe criterii…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Traficant de DROGURI de mare risc, prins de polițiști. Vindea inclusiv CRISTAL consumatorilor din Cluj

Publicat

Un traficand de droguri a fost arestat pentru 30 de zile la Cluj. Acesta vindea droguri de mare risc consumatorilor din județ.

Bărbatul a fost prins în flagrant delict, în timp ce transporta substanțe…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

PNL:Sabin Sărmaș, politicianul invizibil cu ZERO soluții pentru Cluj. FURĂ proiectele Primăriei și le prezintă ca fiind ale sale

Publicat

PNL Cluj îl acuză pe Sabin Sărmaș, candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, că fură proiectele primăriei, prezentându-le ca și cum ar fi ale sale.

„Deputatul invizibil Sabin Sărmaș, cum singur se…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Se lucrează în ritm alert la Drumul Expres de la Cluj. Se face infrastructura la pasaje, poduri și la viaduct

Publicat

Noi imagini de pe Drumul Expres de la Cluj, cel care va face conexiunea dintre autostrada Transilvania și DN1, în dreptul localității Tureni.

Lucrările la DEx 4, care va avea 5 kilometri, au ajuns la un stadiu fizic…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. PROTEST spontan la Arhivele Statului din Cluj-Napoca. Ce revendicări au angajații

Publicat

Un protest spontan a avut loc, vineri, la Arhivele Statului din Cluj-Napoca. Acesta s-a desfășurat în intervalul 10-12. Revendicările angajaților sunt de ordin salarial.

„Angajații Serviciului Județean Cluj,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe